Mi a véleményetek az Alcatel One Touch Idol 6030D telóról?
Nem eleg konoret a kerdesed :)
En ilyet hasznalok, elotte volt iphone nehanyszor, volt htc (kozepkategorias), volt zte, huawei.
Hahasznalhato, kompromisszum -es markahype mentes ketkartyas androidost keresel 80-100e alatt, remek valasztas. En 65e-ert vettem az egyik webshopban, 1 ev magyar garival, rendes magyar afas szamlaval.
Navigacio - kifogastalan az eddigi (fenti keszulekekhez viszonyitva)
Zene - ha az iphone hangzasa 10 pont, akkor az Idol kb. 4-5. Joindulattal ;)
Kamera - iphone 4s-hez kepest a fenti skalan 5-6 pont koruli a kepminoseg, de szamos fotozaso extra funkcio van
Web - kifogastalan
Kijelzo - kifogastalan (bar bele tud kotni, aki akar)
Akksi - uzleti hasznalat, navi mellett 8-18-ig kb. 20-30%-ig megy le. Kifogastalan.
Tok: IMAK (ebay)
Tok kell ra, erdemes.
A ket simet tokeletesen kezeli, de dual standby-os, azaz egyszerre egy kartyan kezel aktivan hivast (kozben a masikon netezhetsz)
Szin: en a silver-t valasztottam, nem bantam meg.
köszi a válasz!
Megadnád nekem az oldal címét ahonnan rendelted?
Kedves első válaszoló!
A készüléket lehet bővíteni mincroSD-vel? Végig olvastam már pár tesztet, de vagy nem tértek ki rá (konkrét említést csak a nem dualos változatnál tettek róla) vagy egyik helyen azt olvastam lehet, máshol pedig, hogy nem. Eléggé megtetszett a készülék, és a vásárlás is sajnos aktuálissá vált..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!