Melyik telefont válasszam? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Sok, ingyenes, vagy ingyenesen letölthető játék legyen rajta, jó, éles képeket csináljon, ingyenes Facebook(nem muszáj), érintőképernyős, és lehetőleg szép legyen.2013. jún. 25. 09:47
1/9 anonim válasza:
Samsung S3, S4, Note 2. Mi az hogy ingyenes Facebook? Ingyen van minden telefonon. Csak wifi Legyen vagy mobilnet.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi! :) De azt elfelejtettem, hogy GPS is kellene bele.
2013. jún. 25. 11:09
3/9 A kérdező kommentje:
és magyar legyen
2013. jún. 25. 11:15
5/9 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi! :)
2013. jún. 25. 11:38
6/9 A kérdező kommentje:
azt olvastam, hogy a Samsung Galaxy(amiket ajánlott az imént valaki) nincs magyar nyelven, viszont ti azt mondtátok magyar menü is van. akkor most magyar vagy nem?
2013. jún. 25. 13:40
7/9 anonim válasza:
Nem magyarok gyártják a Samsungot, így alapból nem magyar nyelvű. Magyarországon vedd meg és ha neten rendeled (10-20 ezer forintokat spórolsz), szólj nekik hogy mindenképp Legyen rajta a magyar. M
Különben a Samsung hogyan tudná eladni országunkban a telefonjaikat? Nem gondoltad át a kérdést kedves kérdező. Csak érdekességként említem, hogy amikor a fent felsorolt telefonok közül bármelyiket megveszed, a billentyűzet beállításoknál felajánlja az összes nyelv letöltését, így akár cirill betűvel is írhatsz.
8/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. jún. 25. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!