Ez esetben lehet valamilyen panaszt tenni?
Figyelt kérdés
beadtuk szervízbe a telefonom 1 hónapja, garanciálisan visszavették. az akksijával vagy a szoftverével volt a gond. mivel beépített akksija van nem tudtam hozzá új akksit venni, ezért bevittük a szervízbe. aztmondták hogy 2 de legkésőbb 3 hét múlva értesítenek hogy mehetek a telefonért. e helyett 4. hete hogy nem hívtak még. már hívtam őket múlthét előtt, azt mondták hogy múlthét keddig kész lesz, semmi. hívtam őket múlthét csütörtökön azt mondták hogy mára biztosan kész lesz, erre még mindig semmi. nem akarom őket zaklatni, de mégis nem lehetne valamit csinálni?2013. jún. 25. 00:54
1/3 anonim válasza:
Most lehet hülyeséget írok, de régebben ez úgy ment, hogy 30 nap áll rendelkezésükre a javításra, vagy a cserére. Ha túllépik, azt hiszem egyből cserélni kell. Utána lehet felhozni a fogyasztóvédelmet. Régen volt ilyen ügyem, így kérlek ennek nézz utána, lehet nem aktuális a tudásom.
2/3 anonim válasza:
Így igaz! 30 nap áll rendelkezésre a javításhoz, külömben csere!
Tehát ha letelt a 30 nap akkor menj vissza, mond meg hogy most azonnal adjanak egy ugyan olyan telefon (újat)!
A fogyasztóvédelem lerendezné őket pillanatok alatt!
Én az iphone 4S-el jártam így a t-mobileba! 4hétig nem jött visza, 32. napom hívtak, hogy mehetek a telefonért, oda is mentem és látom hogy ugyan az a telefont akarta visszaadni ami eddig is az enyém volt!
És mondtam neki hogy én ezt nem vagyok köteles elfogadni, pénzvisszafizetést vagy készülékcserét kérek! Aztán az eladó még egy kicsit hebegett habogott, aztán adott egy újat! Ennyi!
3/3 A kérdező kommentje:
rendben, köszi szépen a válaszokat!
2013. jún. 25. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!