SEGÍTSÉG! Mit csináljak, ha telefonom beázott, de nincs pénzem új telefont venni, vagy szervizbe vinni?
szedd szét és szárítsd ki.
ha még nem kapcsoltad be és nem tetted töltőre, meg ne tedd, csak ha teljesen kiszáradt!!!
sajnos nincs sok esély, de hátha.
amúgy kártyás vagy? vagy előfizetéses?
Mindenekelőtt az akkut vedd ki amint tudod, és akkor nem galvanizálja el a réz rétegeket, így száradás után gond nélkül működhet. Ha már egy napja benne van akkor ne számíts sok jóra. Az elektrolízis visszafordíthatatlan folyamatokat végez benne.
Velem is előfordult már hogy elkapott az eső, de ilyenkor az első teendőm kivenni az akkut. Már ötször ázott ronggyá a telefon...
Hát először is köszönöm mindenki segítségét!
Én már próbáltam kiszárítani és azt hittem, hogy teljesen kiszáradt, de ezek szerint nem. AZóta már próbáltam tölteni is de az sem segített (és az egyik válaszból már tudom h nem szabadott volna). Hát valószínűleg ennek a telefonnak már annyi, de azért jövőhéten megpróbálom még elvinni szervízbe, hátha még menthető. Amúgy kártyás vagyok.
juj
hát 1x én is beleejtettem a wc-b xDDD de gyorsan kivettem vittem konyhába szétszedtem( kivettem belőle aksit meg kártyát)kb 2 napig száradt és utána jól működött:D
Mindenkinek kössz az infót.és a kérdezőnek a kérdést.Most sikerült életet vernem egy samsung galaxy s2-be.
Elázott majd be kapcsolták.Most meg működik.Csak kicsit túlóráztam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!