Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SEGÍTSÉG! Mit csináljak, ha...

SEGÍTSÉG! Mit csináljak, ha telefonom beázott, de nincs pénzem új telefont venni, vagy szervizbe vinni?

Figyelt kérdés
A tegnapi esőben beázott Sony Ericsson készülékem és valószínűleg a billentyűzete lehet zárlatos, de sajnos most nincs pénzem se szervízbe vinni, se újat venni. Aki tud kérem segítsen, a válaszokat előre is köszönöm!
2009. okt. 13. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Mostmár lehet hogy késő, de én szét szoktam szedni megtörölgetni és jól kiszárítani. Ejtettem már a Balatonba is 1 nap alatt kiszáradt. Ha eddig bennehagytad a vizet, akkor lehet, hogy már késő, de próbáld meg.
2009. okt. 13. 19:18
 2/7 anonim válasza:

szedd szét és szárítsd ki.

ha még nem kapcsoltad be és nem tetted töltőre, meg ne tedd, csak ha teljesen kiszáradt!!!

sajnos nincs sok esély, de hátha.

amúgy kártyás vagy? vagy előfizetéses?

2009. okt. 13. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem egy nokia 5310es ázott be pár hónapja, kb 2 napig volt itthon nem kapcsolt be meg semmi kérdeztem szervízbe azt mondták h 15..., és kb 2 nap után megemlítettem havernak h beázott, mondta h vigyem le hozzá szétszedte, és ahol látta az oxidréteget a víztől az érintkezőkön, azokat lemosta arcszesszel és kész is lett, azóta működik hibátlan, szal sztem te is szedd szét amennyire tudod nézd meg a érintkezőket, és ahol oxid réteget látsz most le egy kis arcszeszes fültisztítóval és sztem kész:D
2009. okt. 13. 19:43
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindenekelőtt az akkut vedd ki amint tudod, és akkor nem galvanizálja el a réz rétegeket, így száradás után gond nélkül működhet. Ha már egy napja benne van akkor ne számíts sok jóra. Az elektrolízis visszafordíthatatlan folyamatokat végez benne.

Velem is előfordult már hogy elkapott az eső, de ilyenkor az első teendőm kivenni az akkut. Már ötször ázott ronggyá a telefon...

2009. okt. 14. 12:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát először is köszönöm mindenki segítségét!

Én már próbáltam kiszárítani és azt hittem, hogy teljesen kiszáradt, de ezek szerint nem. AZóta már próbáltam tölteni is de az sem segített (és az egyik válaszból már tudom h nem szabadott volna). Hát valószínűleg ennek a telefonnak már annyi, de azért jövőhéten megpróbálom még elvinni szervízbe, hátha még menthető. Amúgy kártyás vagyok.

2009. okt. 14. 16:28
 6/7 anonim ***** válasza:

juj

hát 1x én is beleejtettem a wc-b xDDD de gyorsan kivettem vittem konyhába szétszedtem( kivettem belőle aksit meg kártyát)kb 2 napig száradt és utána jól működött:D

2011. máj. 19. 16:36
 7/7 eddi11 válasza:

Mindenkinek kössz az infót.és a kérdezőnek a kérdést.Most sikerült életet vernem egy samsung galaxy s2-be.

Elázott majd be kapcsolták.Most meg működik.Csak kicsit túlóráztam rajta.

2013. jún. 8. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!