IPhone 4S tapasztalatok? Többi lent!
Van egy Sony Ericsson Xperia X8-as telefonom és már le akarom cserélni. iphone 4s-ben gondolkodtam és azt néztem hogy az X8-omnak is 800MHz-es processzora van meg a 4S-nek is. Szerintetek nem gyenge egy kicsit az iphone-ok procija?
Milyen telefont ajánlanátok?
és milyen androidot? samsung galaxy s3 (esetleg s4)??
mert azt hallottam hogy azok jók
Egyrészt almát a körtével, két processzort órajel alapján nem igazán lehet összevetni, csak ha ugyanolyan típusúak. Ráadásul te iPhone 4-ről beszélsz, 4S-ben kétmagos CPU van...
Másrészt iOS sokkal jobban optimalizált, mint az Android. Pont minap akadt kézbe egy 4S, és hihetetlen, mennyivel gyorsabbnak tűnik, mint a 4-esem volt iOS6-tal (kb Nexus 4-emmel van egy szinten a kezelőfelület sebessége, bár annál folyamatosabb).
Viszont X8 után iOS-t nem biztos, hogy ajánlanék neked, mivel sok korlátozása van. Általad írt telefonokon kívül Nexus 4-et is megnézheted, erre jönni fognak a frissítések, mivel ez a Google referencia telefonja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!