Felveszed a telefont ha rejtett hivoszámon hivnak?
Figyelt kérdés
2009. okt. 13. 15:44
12/18 anonim válasza:
néha igen, mert volt már olyan, hogy fontos személy hívott, és csak úgy kapta el valakitől a telefont egy hívás erejéig, ha letiltotta a számot.
13/18 anonim válasza:
Felveszem.
De ha ismeretlen számon is hívnak tutira nem hívom vissza, de mindig felveszem a telot:)
14/18 radon válasza:
Fel, de minden esetben teszek megjegyzést a hívó félnek.
Ha ügynök hív (rendkívüli ajánlat stb.) akkor mondom, hogy hívjon vissza számkijelzéssel és szétnyomom. (paraszt vagyok de ez van)
15/18 anonim válasza:
Felszoktam venni, de vissza sosem hívom.
16/18 A kérdező kommentje:
Vagy én maradtam le valmiröl , vagy nem tudom:) de már többen irtátok , hogy vissza sose hivom , meg ilyenek :D , hát az érdekes lenne ha rejtett számot visszalehetne hivni, nekem még sosem sikerült :D
2009. okt. 18. 10:00
17/18 anonim válasza:
ismeretlent monddtak nem rejtettet:D
amúgy engem mostanában hivogatnak csomószor egymás után és csak ilyen zörgést hallok...eddig nemvettem fel de mindig újra hívott úgyhogyfelveszem és csak leteszem az asztalra hallgatoma zörgést:D az a barom meg nem veszi észre hogy megy le a pénze ;D
18/18 anonim válasza:
Nem! Vagyis nagyon ritkán. 30 ból max 2 szer... De akkor már jó kedvemben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!