Miért csinálta ezt a telefonom?
Figyelt kérdés
Az első órán ránéztem a telefonomra,hogy mennyi az idő.Eléggé meglepődtem ,mert 9:42 volt rajta az idő.A barátnőm is látta,szóval nem néztük félre.8:26 volt az idő...1-2 mp múlva megint megnéztük és már jól írta ki.2009. okt. 13. 09:38
1/5 anonim válasza:
Nekem pedig a Nokiám egy órával korábbra datálja a beérkező üzeneteket. Paranormális...
Mondjuk egy dolog jutott eszembe: nálam az időt a GPRS szinkronizálja. Ha esetleg nálad is, akkor lehet, hogy egy rendszerhiba miatt rossz időt írt ki a telefon.
2/5 anonim válasza:
Nálunk eddig egy telefon csinált ilyet, egy Samsung Omnia. Amikor aktiváltam a képernyőt, egy pár pillanatig a régi időt írta ki, de gyorsan frissítette a helyes időpontra. Nem hiszem, hogy ez probléma lenne, amivel szervízbe kell vinni, gondolom ilyen a programja.
3/5 anonim válasza:
Nekem is van olyan flash háttérképem amin óra van. Ha azt kiteszem háttérképnek akkor billentyűzár után megáll az idő,addig amíg ki nem oldom a zárat majd egyből frissűl az óra.
Amit te kérdeztél az felettébb érdekes lenne,mert előrébb járt az óra az igazi időnél,olyan meg nics,és gyanítom csak unatkozol az órádon és ezért kérdezel ilyeneket...
4/5 anonim válasza:
Az én telefonom most is siet 10 percet, pedig pár napja állítottam be. Erre én is kíváncsi lennék, hogy mitől van.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem unatkoztam az órámon,mert hazaküldtek,mert beteg vagyok....
2009. okt. 13. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!