Milyen telefon az LG KP500?
Hello! Én kb 4 hónapja vettem meg és egyáltalán nem bántam meg , jó nem egy Iphone , nem olyan gyors a menüje mint annak , de hát nem is kerül 100.000 FT-ba. Egész normális képeket lehet vele csinálni , de hát ha valaki csak arra akarja használni ,hogy fényképeket/videót csináljon akkor az ennyi pénzért már tud venni egy normális fényképezögépet is.
1 bajom vele az sms irásnál van... ha itt kézzel elkezded nyomogatni a betüket akkor könnyen félrelehet ütni mert hátnem a legnagyobb a hely , ha elforditod oldlalra akkor természetesen elfordul a billentyüzet is de akkor még kisebb lesz a hely. A hozzá adott " ceruzával " meg nem szeretek sms-t irni meg hosszabb ideig is tartana.
Amúgy ennyiért szerintem megéri megvenni.
Én két hónapja nyüstölöm és nagyon jó.
Az első hozzászólónak ajánlom a predektív szövegbevitelt, és használja a hozzá adott kis ceruzát.
Csoda gyorsan lehet sms-t írni.
Én maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Zene hallgatásnál és videó nézésnél nem egy akku bajnok, de hát ez nem is arra van kitalálva.
ha pontoznom kellene egy képzeletbeli skálán 1 és 10 között akkor erős 8-as.
én augusztusba vettem. nem bántam meg. nagyon bejön ez a teló, pedig nekem volt már egy jópár telóm, de ez megfogott.. én egyetlen hátrányának tartom az akku üzemidejét :S.
sms írás nagyon jó, csak megkell szokni..
én márciusban vettem egyet és most adtam el. Jó telefon. Nagyon szép és nagy kijelzője van. A hangzása szép, a gyári füles is ergonomikus már végre valamennyire - az előző LG-fülesekhez képest. Zenehallgatásnál külön tetszett, hogy kb 20-24 lépcsőben lehet állítani a hangerőt, ez más telefonoknál 7-8 szokott lenni. A kezelhetőségét meg kell szokni, de utána nincs vele gond. Az sms írás tényleg szuper vele, csak valamiért az ékezetes hosszú betűket nem szereti: ű,ő (megjelenik az ékezetes betű, de az sms hosszát onnantól max 70 karakternek írja). Sajnos nincs támogatva (nincsenek rá játékok, témák az interneten), az aksitöltés jelzője nem mindig a valóságot mutatja, a képernyője könnyen karcolódik, arra vigyázni kell, érdemes tokban tartani. A 3.2 Mpixeles kamera nagyon jó volna, de sajnos fixfókuszos. :-( Pedig inkább adtam volna ki érte pár ezer forinttal többet, de lett volna autófókuszos. Szóval fotózni lehet vele részegen a haverokat a dizsi előtt, de ha valami szépet akarsz megörökíteni vele, arra majdnem hogy alkalmatlan. A telefon sebessége tényleg nem a leggyorsabb, de ez megszokható és utána már fel se tűnik ez az apró dolog.
Ha nem akarsz nagy dolgokat fényképezni és elfogadod, hogy nincs témaváltás, illetve új játék a telefonra (valószínűleg még egy ideig), akkor érdemes megvenni. De ha ezekre finnyás vagy, akkor más telefont javaslok, mert egy idő után rá fogsz unni.
Nekem is ijen telóm van már vagy 6 hónapja és
eddig még semi bajom nem volt vele csak egy idö után meguntam a
piros témát rajta és
felraktam rá egy iPhone szerü androidosat azota
teljesen jo a telo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!