Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon az LG KP500?

Milyen telefon az LG KP500?

Figyelt kérdés
nem a leírása érdekel, azt már hónapok óta böngészem. a TI véleményetekre vagyok kíváncsi. és légyszíves sokan írjatok, mert pár hét múlva el kéne döntenem, hogy megveszem-e. KÖSZÖNÖM SZÉPEN
2009. okt. 12. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Hello! Én kb 4 hónapja vettem meg és egyáltalán nem bántam meg , jó nem egy Iphone , nem olyan gyors a menüje mint annak , de hát nem is kerül 100.000 FT-ba. Egész normális képeket lehet vele csinálni , de hát ha valaki csak arra akarja használni ,hogy fényképeket/videót csináljon akkor az ennyi pénzért már tud venni egy normális fényképezögépet is.

1 bajom vele az sms irásnál van... ha itt kézzel elkezded nyomogatni a betüket akkor könnyen félrelehet ütni mert hátnem a legnagyobb a hely , ha elforditod oldlalra akkor természetesen elfordul a billentyüzet is de akkor még kisebb lesz a hely. A hozzá adott " ceruzával " meg nem szeretek sms-t irni meg hosszabb ideig is tartana.

Amúgy ennyiért szerintem megéri megvenni.

2009. okt. 12. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Én két hónapja nyüstölöm és nagyon jó.

Az első hozzászólónak ajánlom a predektív szövegbevitelt, és használja a hozzá adott kis ceruzát.

Csoda gyorsan lehet sms-t írni.

Én maximálisan meg vagyok elégedve vele.

Zene hallgatásnál és videó nézésnél nem egy akku bajnok, de hát ez nem is arra van kitalálva.

ha pontoznom kellene egy képzeletbeli skálán 1 és 10 között akkor erős 8-as.

2009. okt. 12. 19:19
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat =) remélem írnak majd még... de mindenesetre akkor szerintem ez a telefon lesz a végső választásom...
2009. okt. 12. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:

én augusztusba vettem. nem bántam meg. nagyon bejön ez a teló, pedig nekem volt már egy jópár telóm, de ez megfogott.. én egyetlen hátrányának tartom az akku üzemidejét :S.

sms írás nagyon jó, csak megkell szokni..

2009. okt. 12. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:

én márciusban vettem egyet és most adtam el. Jó telefon. Nagyon szép és nagy kijelzője van. A hangzása szép, a gyári füles is ergonomikus már végre valamennyire - az előző LG-fülesekhez képest. Zenehallgatásnál külön tetszett, hogy kb 20-24 lépcsőben lehet állítani a hangerőt, ez más telefonoknál 7-8 szokott lenni. A kezelhetőségét meg kell szokni, de utána nincs vele gond. Az sms írás tényleg szuper vele, csak valamiért az ékezetes hosszú betűket nem szereti: ű,ő (megjelenik az ékezetes betű, de az sms hosszát onnantól max 70 karakternek írja). Sajnos nincs támogatva (nincsenek rá játékok, témák az interneten), az aksitöltés jelzője nem mindig a valóságot mutatja, a képernyője könnyen karcolódik, arra vigyázni kell, érdemes tokban tartani. A 3.2 Mpixeles kamera nagyon jó volna, de sajnos fixfókuszos. :-( Pedig inkább adtam volna ki érte pár ezer forinttal többet, de lett volna autófókuszos. Szóval fotózni lehet vele részegen a haverokat a dizsi előtt, de ha valami szépet akarsz megörökíteni vele, arra majdnem hogy alkalmatlan. A telefon sebessége tényleg nem a leggyorsabb, de ez megszokható és utána már fel se tűnik ez az apró dolog.

Ha nem akarsz nagy dolgokat fényképezni és elfogadod, hogy nincs témaváltás, illetve új játék a telefonra (valószínűleg még egy ideig), akkor érdemes megvenni. De ha ezekre finnyás vagy, akkor más telefont javaslok, mert egy idő után rá fogsz unni.

2009. okt. 15. 11:05
 6/6 anonim válasza:

Nekem is ijen telóm van már vagy 6 hónapja és

eddig még semi bajom nem volt vele csak egy idö után meguntam a

piros témát rajta és

felraktam rá egy iPhone szerü androidosat azota

teljesen jo a telo

2011. aug. 12. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!