Sony Ericsson xperia ray vagy xperia Arc S?
Figyelt kérdés
Főleg az érdekel, hogy melyiket kényelmesebb használni, illetve arra is kíváncsi vagyok, hogy milyen képeket csinálnak:)2013. jún. 17. 22:42
1/5 anonim válasza:
Nekem Arc S-em volt nagyon meg voltam vele elégedve. Most iphone 4s-em van és szerintem az arc szebb képeket csinált. Meg szép telefon vékony nagy képernyő és nekem fehérben volt :)
2/5 A kérdező kommentje:
Instagram elérhető volt rajta?:) (Sajnos a mostani telefonommal nem tudtam letölteni a marketből. sony e. xperia x8)
2013. jún. 17. 23:24
3/5 anonim válasza:
Nekem xperia ray-em volt. Most cseréltem iPhone 4s-re. Nekem lassú volt a ray,kevés az a 4 giga ,ami benne van. Ment rajta minden,de lassú volt.
4/5 anonim válasza:
Nekem ray-van a bátyámnak meg Arc szóval ismerem őket :D
Kb. ugyan azt tudja. Nekem a ray jobb mivel kisebb(lány vagyok és a lány gatya zsebek kicsik). Bátyám azért bánta meg,h Arc-ot vett mert az drágább de ugyan azt tudja mint a ray. Nincs egyikre se panasz.
5/5 anonim válasza:
ja és persze le het tölteni mindent google-play-ről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!