Xperia X8 telefonom elromlott, chateltem rajta, letettem az asztalra, kimentem kb fél órára, és mire vissza mentem nem kapcsol be, vagyis bekapcsol, rezeg, de a képernyő nem jön be, csak feketén világít?
Figyelt kérdés
Bevittem szervízbe, ők gyorsan átnézték és azt mondták, hogy lcd baja van, amit 12 ezerért kicserélik. Vaterán ez 5 ezer, és azt akarom tudni, hogy tényleg ez e a baja, és hogy vegyek e hozzá képernyőt?2013. jún. 17. 20:04
1/6 anonim válasza:
lcd baja biztos hogy nem...
2 dolog történhetett.
alámerült az akksi.
de legtöbbször ha rezzen és nem adja az indulási hangot és nincs fény akkor a softver mászik le rola.
de ha már szervizbe vitted és szétszedétk és megmondták hogy lcd baja van akkor már biztos hogy az is mert beleraktak egy rosszat.. szoval beszoptad
2/6 anonim válasza:
hát így már valószínűleg rossz lcd van benn, otthon mindig kell szoftvertfrissíteni, meg tölteni. Ezeket a hülye is meg tudja csinálni.
Amúgy annyit nem ér a telefon hogy ennyit költsél rá.
3/6 A kérdező kommentje:
Szervízbe annyi volt, h ki se szedték az lcd-t, csak megnyomkodta, és mondta h az a rossz. Tényleg nem ér annyit. Köszönöm :)
2013. jún. 18. 11:52
4/6 A kérdező kommentje:
És 100 h nem a töltés baja van, a szoftver valószínű, de azt már nem tudom ujratenni, mert az állapot soron csatlakoztatni kellene :/
2013. jún. 18. 11:53
5/6 anonim válasza:
nem kell.. kikapcsolva kell szoftozni a gyári programmal (a program leirja hogyan. ne kérdezd mert fél nap volna leirni
6/6 anonim válasza:
SUS, vagy régebbi nevén SEUS a program neve, gyári program, ezzel csinálhatod, nem kell hozzá bekapcsolva lennie.
millió helyre le van írva, program is mutatja képekkel, hogy mit merre meddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!