Sony Xperia V, S, vagy SL? Melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
az igényeim csak annyi, hogy; Wifi, Android, 2 kamera, videó, magyar nyelvű, játék használata eseten ne akadjon, és nem feltétlen, de bővíthető memória! Én ezt a 3-at néztem, melyik a legalkalmasabb számomra?2013. jún. 17. 18:45
2/5 A kérdező kommentje:
na, de még is melyik a legjobb nekem ? :D
2013. jún. 17. 18:58
3/5 anonim válasza:
Xperia V, mivel mindkettőnél SOKKAL jobb.
4/5 anonim válasza:
A V valóban újabb a másik kettőtől, de mivel az általad elmondottakat azok is tudják, így én inkább az árat helyezném előtérbe. :)
5/5 Xperia.floyd válasza:
Simán az Xperia V , én is arra gyűjtök. Adatkommunikációból is hozza túlzás nélkül a maximumot , naprakész hardver dolgozik benne , az meg már csak hab a tortán , hogy IP védelemmel is bír. 77-81.000 ft-ért majdhogynem ajándék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!