Sony Xperia E vagy Sony Xperia J? Melyiket válasszam?
Telefont szeretnék venni,de nem tudom melyiket!
Ezek a hardveres dolgok nem érdekelnek,nekem csak facebookozni,internetezni és zenét hallgatni kell a telefon.Meg ugye hívások !
Eddig mind a 2 telefonról rosszat hallottam.
Sajna nincs pénzem egy felsöbb kategóriás Xperiára és csak az E vagy a J közül tudok választani.
A J-be csábít a szép nagy kijelzö,5MP kamera,és maga a telefon kialakítása.Az nem tetszik egyedül benne hogy kicsit hosszúkás szerintem.
Az E-be az vonz,hogy olyan kicsi is de nagy is,a 2 között van nálam.(X8-hoz hasonlítom mert olyanom van).Viszont az E-nél olvastam hogy 3,2MP,és hogy a képe nem olyan szép azzal a 265ezer színmegjelenítéssel.De a videók alapján én az E-t gyorsabbnak látom.
Csak netezésre,zenehallgatásra és telefonálni kell a telefon.Semmi játék meg ilyenek! Meg pár alkalmazás,winamp,file kezelö,opera mini,és clean master.Ezeket tenném rá csak!Szóval így hogy csak ezekre kéne nekem teló,melyik legyen?Ja és gondolom mind2 telefon gyorsabb mint az X8.
Köszönöm a válaszokat!
Esetleg ha már mindenképpen az Xperia vonz akkor miért ne megy Xperia U? Kettőnek az ötvözése : 5MP kamera , 2magos tehát gyorsabban megy...
Egyébként az a baj , tényleg igaz , hogy a két legrosszabb Sony-t nézted ki. Ár/értékük be kell látni nem fényes.
De csak ennyi a baj velük hogy ár/érték nem jó?Az Xperia J nem akad?
Vennék én U-t,de nincs rá annyi pénzem már. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!