Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia Tipo. Mi lehet a...

Sony Xperia Tipo. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

néha alig lehet a billentyűzárat feloldani, és ha hívnak akkor is nehezen lehet felvenni. Ha nézegetek képeket, vagy alkalmazásokat hirtelen rákattol egyre, amire én nem akartam, és megnyitja. A képernyőn lévő alkalmazásokat alig lehet kitörölni, kb.: 5-6 perc mire bele lehet húzni abba a kis kukába. De néha teljesen hibátlanul működik..

Mi lehet a probléma?

2013. jún. 17. 13:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem egészen. alsó-középkategóriában sokkal több olyat kiadnak ami hajlamos hamar bekrepálni. ettől függetlenül ki lehet fogni jót is, egy nagy lapát szerencsével .
2013. jún. 26. 15:01
 12/18 anonim ***** válasza:
Hogyne, minden bizonnyal így van. :) Csak jobban tudom, hogy mikor szar és mikor működik rendesen így 3 év után... Azt nagyon nem szoktam szeretni, mikor valaki megmondja nekem, hogy a saját cuccom mitől olyan, amilyen!
2013. jún. 26. 18:55
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
lehet több telefonom volt már nekem (pláne androidos) ha meg már buheráltad(romolás,rootolás), ne csodálkozz rajta, ha semmi baja , mi a rákért kell kötekedni a másikkal? omg -.- tele van bunkókkal a világ
2013. jún. 26. 19:31
 14/18 anonim ***** válasza:

Teljesen eredeti rom van rajta. ;) Egyébként a "kötözködést" te kezdted.

"nem egészen. alsó-középkategóriában sokkal több olyat kiadnak ami hajlamos hamar bekrepálni. ettől függetlenül ki lehet fogni jót is, egy nagy lapát szerencsével ."

Nem én vagyok bunkó, te vagy pancser. Diszkréten fogalmazva.

"lehet több telefonom volt már nekem "

Szánalmas ilyesmivel védekezni. És ismét szánalmas vagy, mert megint azt hiszed, hogy jobban tudod azt, amihez se közöd, se fingod nincs!

2013. jún. 26. 20:40
 15/18 anonim válasza:
8/14-es vagyok :) igen, ha gyűjtök rá az is egy megoldás lenne, de nem azt mondom, hogy nincs annyi pénzünk, hogy ne tudnánk drágábbat venni. Elnézést, ha pontatlanul fogalmaztam. Csak nem állunk jól anyagilag és nem engedhetjük meg magunknak, hogy akár a "gyűjtött" X összeget (ami egy drágább telefonnál logikusan elég nagy összeg) ráköltsük egy telefonra. :| :) Sajnos elég rossz világot élünk :| szüleim dolgoznak, de még így sem. Androidos telefonhoz személy szerint nem ragaszkodok, csak még nem volt ilyen telefonom és amikor lecseréltem a régit, gondoltam kipróbálom és igen megszerettem. Reméltem, hogy hátha van valami megoldás, hogy ne álljon fent ez a probléma a képernyővel. Mert alapvetőleg szeretem ezt a telefont, csak ha rájön elég idegesítő.
2013. jún. 27. 22:12
 16/18 anonim válasza:
Este van már nem tudok írni -.- előző vagyok nem 8/14 hanem 8/15 :)
2013. jún. 27. 22:17
 17/18 anonim ***** válasza:

Idegesítő, hiszen nem törődsz vele eléggé. Nem úgy értem, hogy minden nap fürdesd meg, hanem néhanapján nem árt a szoftvert újratelepíteni. Vagy legalább factory reset, de inkább előbbi. Ez a "néhanapján" olyan 4-5 hónap. De ha bírja tovább is, mert nem telepítgeted tele fölösleges barbárságokkal, akkor addig használod, amíg működik. Majd ha lelassul, hülyeségeket csinál, frissítés.

Illetve a fölöslegesen futó alkalmazásokat ésszerű kilőni, hiszen csak zabálják a ramot. Ezt a beállítások -> alkalmazások -> futó alkalmazások menüpontban teheted meg. Mindent érdemes deaktiválni, aztán majd ami kell a rendszernek, azt újraindítja magának.A legvégén a "Beállítások" részt is lődd le!

Illetve naponta, kétnaponta, de legalább 5 naponta nem árt újraindítani, majd bekapcsolás után a fentebb leírt módon megszabadulni a fölös alkalmazásoktól.

Csokiöntet a tortára:

Ki is tudod rootolni, ha gondolod. Ez lehetővé teszi azt, hogy töröld a gyári alkalmazásokat. Legyen az zenelejátszó, galéria, vagy épp valami beépített funkció. Erre alkalmas program Titanium Backup (free) <- Google Play áruház

2013. jún. 28. 12:08
 18/18 anonim válasza:
Ezt sajnos fogja is csinálni, több embernek is látom, hogy gondja adódott vele. Én egyszerűen csak nem ajánlom senkinek, nagyon beszívtam vele, pedig csak egy jó kis telefont akartam, amit lehet arra használni, amire nekem szükséges (telefon, sms, net, ébresztő) és még ezeknek az alapoknak is nevetségesen rosszul felelt meg.
2013. aug. 18. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!