Sony Xperia Tipo. Mi lehet a probléma?
néha alig lehet a billentyűzárat feloldani, és ha hívnak akkor is nehezen lehet felvenni. Ha nézegetek képeket, vagy alkalmazásokat hirtelen rákattol egyre, amire én nem akartam, és megnyitja. A képernyőn lévő alkalmazásokat alig lehet kitörölni, kb.: 5-6 perc mire bele lehet húzni abba a kis kukába. De néha teljesen hibátlanul működik..
Mi lehet a probléma?
Teljesen eredeti rom van rajta. ;) Egyébként a "kötözködést" te kezdted.
"nem egészen. alsó-középkategóriában sokkal több olyat kiadnak ami hajlamos hamar bekrepálni. ettől függetlenül ki lehet fogni jót is, egy nagy lapát szerencsével ."
Nem én vagyok bunkó, te vagy pancser. Diszkréten fogalmazva.
"lehet több telefonom volt már nekem "
Szánalmas ilyesmivel védekezni. És ismét szánalmas vagy, mert megint azt hiszed, hogy jobban tudod azt, amihez se közöd, se fingod nincs!
Idegesítő, hiszen nem törődsz vele eléggé. Nem úgy értem, hogy minden nap fürdesd meg, hanem néhanapján nem árt a szoftvert újratelepíteni. Vagy legalább factory reset, de inkább előbbi. Ez a "néhanapján" olyan 4-5 hónap. De ha bírja tovább is, mert nem telepítgeted tele fölösleges barbárságokkal, akkor addig használod, amíg működik. Majd ha lelassul, hülyeségeket csinál, frissítés.
Illetve a fölöslegesen futó alkalmazásokat ésszerű kilőni, hiszen csak zabálják a ramot. Ezt a beállítások -> alkalmazások -> futó alkalmazások menüpontban teheted meg. Mindent érdemes deaktiválni, aztán majd ami kell a rendszernek, azt újraindítja magának.A legvégén a "Beállítások" részt is lődd le!
Illetve naponta, kétnaponta, de legalább 5 naponta nem árt újraindítani, majd bekapcsolás után a fentebb leírt módon megszabadulni a fölös alkalmazásoktól.
Csokiöntet a tortára:
Ki is tudod rootolni, ha gondolod. Ez lehetővé teszi azt, hogy töröld a gyári alkalmazásokat. Legyen az zenelejátszó, galéria, vagy épp valami beépített funkció. Erre alkalmas program Titanium Backup (free) <- Google Play áruház
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!