Sony Xperia Tipo. Mi lehet a probléma?
néha alig lehet a billentyűzárat feloldani, és ha hívnak akkor is nehezen lehet felvenni. Ha nézegetek képeket, vagy alkalmazásokat hirtelen rákattol egyre, amire én nem akartam, és megnyitja. A képernyőn lévő alkalmazásokat alig lehet kitörölni, kb.: 5-6 perc mire bele lehet húzni abba a kis kukába. De néha teljesen hibátlanul működik..
Mi lehet a probléma?
de a kijelzőjével nem lehet gond?
vagy valami frissítést nem lehet rajta csinálni?
szerintem jó telefon, eddig semmi baja nem volt...hibátlanul működött..
Szervizbe ne vidd.. Tudod mit csinálnak vele? Meg fogsz lepődni:
Rákötik a telefont a számítógépre, megnyitják a Sony Update Service programot, kiválasztják a Tipo-t a listából, a program telepít, lehúzzák a gépről. Ez egy 15-20 perces mutatvány. Jó esetben is legalább 5 ezer forint.
Vagy újra se telepítik, mondván, hogy semmi baja. Ekkor elkérik az összeget, majd egy héttel később viszed vissza, hogy ugyanolyan sz*r. Néha egyébként sem árt újratelepíteni a telefont, legfőképpen egy alsókategóriás készülék esetében. Mivel kevés RAM van benne, a "beállítások -> alkalmazások -> futó alkalmazások" menüpont alatt az ÖSSZES programot lődd ki. Amit a telefon használ, azt újraindítja majd magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!