Én a kádban szoktam rajta játszani, és ha poros, akkor a kút/csap alatt mosom le.. A sok ember meg néz, hogy ez a hülye mi a sz*rt csinál..:DD IMÁDOM!
Vettünk már fel vele víz alatti videót osztálykiránduláson, stb. Elképesztő, hogy mit bír. Most ballagtam általánosból, a biztonság kedvéért azért kértem rá egy ütésálló tokot.
14/F
2013. jún. 16. 16:08
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm!
#2 Te is most kaptad ballagásodra? Én is az arra kapott pénzből szeretném megvenni ezt a telefont! Általános véleményed? Előnye? Hátránya? Mióta van meg neked?
Az biztos király érzés lehet, amikor épp vízzel öblögeted a telódat, a sok ember meg csak néz, mint a moziban! :) A kádban való Phone-ozás meg...
A nagy lezáró/bekapcsoló gomb nem zavar? Vagy nem túl ronda? Illetve ha azt benyomod, vagy a hangerő-szabályzó gombokat vagy bármelyik másik gombot, ha nyomva tartod, akkor sem tud beszivárogni a víz? Vagy a kártyafoglalatokon keresztül sem?
(14/F)
2013. jún. 17. 00:54
4/7 anonim válasza:
Most lesz másfél hónapos, egy S3-at cseréltem el és még ráfizettem egy kicsit, a tokot most ballagásomra kértem.:) Én nagyon megvagyok vele elégedve, imádom a szögletes telókat, ez nagyon elegáns és fekete is.:D Egyedül 2 dolog zavar, az általad már említett bumszli lezáró gomb, és az a rohadt gyári szám meg feliratok a teló hátuljának az alsó részén. De a lezáró gomb megszokható, a felirat pedig annyira nem zavaró, csak ha nagyon tüzetesen nézed a telefont. Igazán nem értem, hogy minek kellett azzal elcsúfítani a telót.:S Még talán annyi, hogy a szögletes forma miatt annyira nem simul kézbe, de ez sem zavaró, csak ha hosszú ideig fogod, akkor kicsit kényelmetlen lesz. Víz alatt az összes gombot nyomkodtam rendesen, semmi baja nem lett. Mondjuk azért a kis takaróelemeket ajánlatos "megnyomkodni", mielőtt víz közelébe viszed a telót, mert ezek a kis ajtók ritkán kinyílhatnak, vagy kilazulhatnak. Összességében egy tökéletes telefon, semmire nem cserélném el.:)
2013. jún. 17. 01:37
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2013. jún. 19. 13:16
6/7 kriszt955 válasza:
egy rakat fos ezis nekem 1hónapos Z1-em beázott oszt nagy Vízálló Z1 pedig végig bevolt zárva mindígis meg 3 percig se volt vízalatt meg nincs 1 méteres se a fürdőkádunk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!