Sony Xperia Z-vel akár fürödhetek is?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy most akkor mivel azt mondjuák vízálló, akkor fürödhetek is vele? És utánna működni fog?
Ha van rajta biztosítás, akkor kicserélik, mert ugyebár elméletileg vízálló.
2013. márc. 1. 21:39
1/11 anonim válasza:
Fürödhetsz vele, de vízben amúgy sem működik, ha tudod hogy működik az érintőképernyő akkor nem kell megmagyarázni miért, meg ha vizes az ujjad akkor sem nagyon, bár az amúgy is megszárad.
2/11 anonim válasza:
Elméletileg fél óráig bírja 1-2 méteres mélységben, ez persze már csak az apró betű. Az én nem igazán vízálló S3-amat is kicserélik, ha kedvem támad ezzel bemenni a Balatonba, mivel ilyen biztosítást kötöttem rá.:)
3/11 anonim válasza:
Persze! Én a sony Xperia GO-mal már fürödtem :)
Ja ,és vizesen is működik a kezelése.
4/11 anonim válasza:
Ha az ujjad vizes akkor persze, de víz alatt, ha az egészet ellepi a víz akkor már nem.
5/11 anonim válasza:
Nekem is ajánlottak a T-nél biztositást havi valami 1.500Ft.Ja pl.ha 10 hónap után betörne a kijelző akkor már kifizettem ugye 15.000Ft-ot.Na a T-nek igy annyival kevesebb a csere.Lehúzás!
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi.
Hát biztosítással, jókat lehet szívni.
Apukám elejtette a telóját amikor kiszált a kocsiból, a T-nél azt mondták, hogy csak akkor cserélik ki majd , ha azt mondjuk, hogy a zsebéből esett ki.
És mondták, hogy olvassuk el azt ami-t a biztosításról írtak.
Hát halljátok, kb csak akkor fizet a biztosító, ha a zsebedből esett ki, ha a kocsidról csúszik le akkor sem :DD
2013. márc. 2. 14:25
7/11 A kérdező kommentje:
Egyébként , nem úgy értettem a fürdést , hogy víz alatt, csak , hogy nem kell félnem , hogy bele esik :D
2013. márc. 2. 14:26
8/11 anonim válasza:
Nem kell félned. Nyugodtan az esőben is nyomkodhatod, vagy esetleg egy sekély medencében, semmi baja nem lesz. A bemutatóján is mutatták, hogy egy üvegnyi vízből vették elő és működött.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2013. márc. 2. 17:31
10/11 anonim válasza:
2-ik vagyok. Anno nagy akvarista voltam. Az ezredforduló előtt az akkor kb. 1 éves 3310-esem sikerült beleejtenem az akváriumba (én sem tudom, hogy csináltam, talán az aki mellett telefonáltam..),azóta működik. Valamint az kb. 2000-2003 körül történt, amikor meglett a kamerás Siemensem. Ezt is sikerült beleejteni az akiba, mert akartam róla csinálni egy fotót.. Ő is tökéletesen működött az incidens után, amíg kb. 2004-ben el nem hagytam.. Mondanom sem kell, hogy miért nincs már akváriumom és miért nem fogok akváriumot fotózni az S3-assal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!