LG KU 990 vagy Sony Ericsson w302 meik a jobb?
Figyelt kérdés
szeretnek uj telefont e ket telefon kozul szeretnek,kinek mien tapasztalata illetve velemenye van?2009. okt. 10. 20:40
1/10 anonim válasza:
egy felmérés szerint az Lg-sek a második legelégedettebbek a telójukkal, úgyhogy én az LG-t választanám meg az amúgy is csúsztathatós... (1. az Apple volt)
2/10 anonim válasza:
Nekem sony w302-őm van és én teljesen meg vagyok vele elégedve:D A másik is biztos jó azzal még nem találkoztam.
3/10 anonim válasza:
Én a Ku 990-est választanám! Haveromnak van és azt mondja nagyon király!
4/10 anonim válasza:
elsőnek: a Ku990 nem szétcsúsztathatós ;)
amugy mindenképp az lg-t messze többet tud. szvsz.
5/10 anonim válasza:
A T-com-os +a kaputelefon!"azok ritkábban mennek tönkre és ráadásul nem b***tatnak rajta állandóan!
6/10 anonim válasza:
nekem is Viewtym van de megbantam ... a tapicskolos kepernyo miatt 3-4 napont toltenem kell :(
Soha tobbet nem veszek taccsszkrines telot.
7/10 anonim válasza:
ja igen eza viewty bocsi összekevertem a ku900-al
9/10 A kérdező kommentje:
Kosz a valaszokat.Hja az lg az nem csusztatos varok meg valaszokat elore is kosz!
2009. okt. 11. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!