Sony Xperia Z STAMINA MOD?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy Stamina MOD bekapcsolásával és testre szabásával mennyivel bírja tovább az aksi? Azt tudom h kb 1 napot bír, aztán tölteni kell.2013. jún. 11. 17:51
1/5 anonim válasza:
Ezt nem lehet kiszámolni. Lehet pár órával.
2/5 A kérdező kommentje:
nem vártam h kiszámoljátok, hanem gondoltam tapasztaltból
2013. jún. 11. 18:00
3/5 anonim válasza:
Én Xperia p n hasznalom eddig csak addig birta hogy este feltoltom és 4,5 körül töltenem kell most pedig 9,10 körül kell toltore dugnom
4/5 anonim válasza:
Nekem a p kibirja 2 napot is ha nem nyaggatom sokat.
5/5 kiraly.gabor válasza:
Hát nekem általában egy napot kibír, a STAMINA mód használatával, max még 1 nappal tolható meg (persze csak akkor ha mondjuk már az elején bekapcsoljuk a funkciót, és nem akkor amikor már csak 10% elérhető) és igen, közben nem kell rajta 24 órát függeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!