Sony Xperia L vagy LG Optimus 4x HD vagy Sony Xperia SP? Miért?
Ja és ár szerint: L: 64.000, LG: 80.000 SP: 95.000
szoval ár szerint is melyiket lenne érdemesebb megvenni?
(Ha nem olyan nagy a különbség hogy megérjen az egyik 10.000-rel többet mint a másik)
Sorrend: Xperia SP > Xperia L > LG Optimus 4X HD
Pontosabban nyers erőt, hardvert tekintve ez a sorrend, de mondjuk kijelzője sokkal jobb az LG-nek, mint az Xperia L-nek.
Szerintem vedd meg az L-t, mert erős, nem lesz rá panasz, meg azért nem is csúnya a kijelzője, csak nem a legszebb, de legalább az a legolcsóbb.
Magok száma és az órajel szinte semmit sem számít.
Xperia L-ben Snapdragon S4 SoC van, krait magokkal, hiába csak 2 magos, hozza a 4 magos Tegra 3 szintjét, mert abba "csak" Cortex A9-es magok vannak. Igaz, Xperia L-ben "csak" krait 200-as magok vannak, de már az is van olyan erős, mint a Tegra 3. Pontosabban nem az, hogy erősebb, hanem nagyjából ugyanolyan erős, mint a Tegra. Valamiben jobban teljesít, valamiben rosszabbul, de nincs valami nagy különbség.
Én most vettem Telenornál LG Optimus 4x et, 65ezer, nagyon jó vétel volt szerintem, kijelző tökéletes, gyorsaság szintén, kinézet is pont jó, aksi idő is elég jó.
A másik 2 is jó biztosan. válaszd azt amelyik neked legjobban tetszik.
Nem teljesen igaz. Elindulni elindulnak, csak általában vagy szörnyű a teljesítményük, játszhatatlan, vagy csak grafikailag le vannak butítva.
Van Nexus 7-em, amiben ugye Tegra 3 van, próbáltam pár Gameloft-os játékot, Dungeon Hunter 4 elindult, de pl. nem voltak árnyékok meg elég sok grafikai elem kimaradt, de nagyjából használható volt amúgy. De pl. a The Amazing Spiderman az használhatatlan, nagyon akad, pedig a hardver bírná, csak épp Gameloft-os.
De ahogy most nézem Play-en a Gameloft-os játékokat (mert fejből én sem tudom melyik az), a Modern Combat és az Asphalt részek jól mennek, állítólag Nova 3 is, de azt még nem próbáltam (de ahogy néztem róla videót nem tökéletes, de egy átlagembernek szerintem nem tűnne fel, hogy van egy minimális lag).
Hogy Gameloft miért nem tud Tegra-ra optimalizálni azt nem tudom, nem vagyok otthon ebben az egészben, de azt tudom, hogy Gameloft nyíltan bevallja, hogy nem is foglalkozik a Tegra 3-mas készülékekkel. Állítólag elég "zárt" rendszer, de nem értek annyira a Tegra-khoz, hogy tudjam miről beszél, bár az elég érdekes, hogy csak a Gameloft-nak van baja vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!