Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia L vagy LG Optimus...

Sony Xperia L vagy LG Optimus 4x HD vagy Sony Xperia SP? Miért?

Figyelt kérdés

2013. jún. 11. 16:50
 1/8 A kérdező kommentje:

Ja és ár szerint: L: 64.000, LG: 80.000 SP: 95.000

szoval ár szerint is melyiket lenne érdemesebb megvenni?

(Ha nem olyan nagy a különbség hogy megérjen az egyik 10.000-rel többet mint a másik)

2013. jún. 11. 16:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Sorrend: Xperia SP > Xperia L > LG Optimus 4X HD

Pontosabban nyers erőt, hardvert tekintve ez a sorrend, de mondjuk kijelzője sokkal jobb az LG-nek, mint az Xperia L-nek.

Szerintem vedd meg az L-t, mert erős, nem lesz rá panasz, meg azért nem is csúnya a kijelzője, csak nem a legszebb, de legalább az a legolcsóbb.

2013. jún. 11. 18:48
 3/8 A kérdező kommentje:
De mondjuk a 4x ugye 4 magos 1500Hz az L pedig csak 2, 1024....
2013. jún. 11. 19:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Meg úgy tudom hogy a Snapdragon rosszabb és a Snapdragon pro jobb mint a Tegra 3.... Az L-ben pedig csak sima van
2013. jún. 11. 19:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Magok száma és az órajel szinte semmit sem számít.

Xperia L-ben Snapdragon S4 SoC van, krait magokkal, hiába csak 2 magos, hozza a 4 magos Tegra 3 szintjét, mert abba "csak" Cortex A9-es magok vannak. Igaz, Xperia L-ben "csak" krait 200-as magok vannak, de már az is van olyan erős, mint a Tegra 3. Pontosabban nem az, hogy erősebb, hanem nagyjából ugyanolyan erős, mint a Tegra. Valamiben jobban teljesít, valamiben rosszabbul, de nincs valami nagy különbség.

2013. jún. 11. 19:19
 6/8 Balázs88 ***** válasza:

Én most vettem Telenornál LG Optimus 4x et, 65ezer, nagyon jó vétel volt szerintem, kijelző tökéletes, gyorsaság szintén, kinézet is pont jó, aksi idő is elég jó.

A másik 2 is jó biztosan. válaszd azt amelyik neked legjobban tetszik.

2013. jún. 12. 15:02
 7/8 A kérdező kommentje:
és az igaz hogy Tegra-n nem mennek a Gameloftos játékok? ha igaz akkor miért nem?
2013. jún. 12. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem teljesen igaz. Elindulni elindulnak, csak általában vagy szörnyű a teljesítményük, játszhatatlan, vagy csak grafikailag le vannak butítva.

Van Nexus 7-em, amiben ugye Tegra 3 van, próbáltam pár Gameloft-os játékot, Dungeon Hunter 4 elindult, de pl. nem voltak árnyékok meg elég sok grafikai elem kimaradt, de nagyjából használható volt amúgy. De pl. a The Amazing Spiderman az használhatatlan, nagyon akad, pedig a hardver bírná, csak épp Gameloft-os.

De ahogy most nézem Play-en a Gameloft-os játékokat (mert fejből én sem tudom melyik az), a Modern Combat és az Asphalt részek jól mennek, állítólag Nova 3 is, de azt még nem próbáltam (de ahogy néztem róla videót nem tökéletes, de egy átlagembernek szerintem nem tűnne fel, hogy van egy minimális lag).

Hogy Gameloft miért nem tud Tegra-ra optimalizálni azt nem tudom, nem vagyok otthon ebben az egészben, de azt tudom, hogy Gameloft nyíltan bevallja, hogy nem is foglalkozik a Tegra 3-mas készülékekkel. Állítólag elég "zárt" rendszer, de nem értek annyira a Tegra-khoz, hogy tudjam miről beszél, bár az elég érdekes, hogy csak a Gameloft-nak van baja vele.

2013. jún. 12. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!