Az érintőképernyős telefonokon be lehet állítani, hogy ne kelljen dörzsölgetni?
Arra gondolok, hogy a lezárás/feloldás, képek közötti lapozás stb ne ilyen stilizált "csúszókapcsoló" legyen, hanem célzott érintéssel, gombnyomás jellegű.
Tegnap is voltam egy üzleti előadáson, a szünetekben mindenki úgy dörzsölgette a telefonját, mintha fel akarta volna melegíteni. Nekem ez röhejes volt. Sőt, mi több idegesítő.
Tudom, hogy idióta háklinak tűnik, de én pont emiatt kerülöm ezeket az egy darab képernyőből álló telefonokat, mert kifejezetten idegesít, hogy ezeket csak "dörzsölgetve" lehet használni.
Ha az érintőképernyőn nem kéne semmit sem dörzsölni, mindent lehetne "gombnyomásszerűen" alkalmazni, még tán tetszene is.
Létezik ilyen, hogy semmi dörzsölés?
Kiegészítés: "SWIPE"
Erre gondolok:
Én az a felhasználó lennék, akit ki kéne azzal szolgálni, hogy úgy testreszabni lehessen, hogy ne kelljen dörzsölgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!