Letiltott telefon függetlenitése? FONTOS!
Figyelt kérdés
Azt szeretném meg tudni, hogy egy letiltott készüléket ha kártyafüggetlenitem, akkor más szolgáltató sim kártyáját fogom tudni vele használni? Jelenleg t-mobilos, és elvileg le vagyok tiltva a hálózatból.2013. jún. 10. 20:18
11/20 anonim válasza:
Ne küld neki vissza, csak személyes átvétel és együtt menjetek be a boltba is.
Ha te visszaküldöd neki többé nem hallassz róla, kifizeti a jelenlegi tartozást a szolgáltató felé és eladja másnak is a telefont.
12/20 A kérdező kommentje:
Rendben, mindenképp személyesen fogom intézni, még ha ez 3óra utazásba is telik!
2013. jún. 12. 00:53
13/20 anonim válasza:
IQ bajnokok.. -.-' 8k forintért írnak pesten rá új IMEI számot amivel soha nem tudnak letíltani a szolgáltatók..
15/20 anonim válasza:
#14 az imei szám cseréjét azzal "büntetik" hogy elszáll a garid.. oké de legalább nem kell érte többet fizetni...
16/20 anonim válasza:
Üdv tudja valaki hogy huawei telefonok imei számát át lehet-e írni?
17/20 anonim válasza:
Látom régebbi téma, de úristen, ne már, hogy BŰNCSELEKMÉNY a saját telefonom IMEI számának átírása :D Kééééész :D
Mondjuk pont tegnap hallottam a híradóban, hogy sorra csukják le a szemétgonosz imei-szám átírókat, sőt, esetenként halálbüntetést is kiszabnak!
18/20 anonim válasza:
ez így van nyilvános kivégzés jár érte valószínű mert itt úgy beszélnek erről mikor ez a kis modosítás gyakorlatilag láthatatlan mert csak akkor jönnek rá ha le ellenörzik amit csak akkor tudnak ha nyomkodják a telefonodat ami nagyobb bűncselekmény mint az IMEI változtatása
20/20 greg8967 válasza:
Ennek az oldalnak azt a nevet kellett colna adni hogy ki mit tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!