Használt iPhont vennék. Mit próbáljak ki rajta hogy működik-e? Hogyan győződhetek meg a minőségéről?
Vennék egy használt iPhone 4s-t de amit kinéztem le volt ejtve, és betört a hátlap. Még használtan sem olyan olcsó egy iPhone, hogy rosszat vegyek és kidobhassam ezért szeretném megnézni, hogy minden rendben van-e vele.
Ugye amit megtudok nézni, hogy bekapcsolom a wifit keresek egy hálózatot, telefonálok egyet, hogy jó-e a hangszóró és a mikrofon, teszek be valami zenét a hangszóró miatt, egy kis GPS teszt, csinálok egy fényképet, de ha ezek rendben vannak nem lehet más baja? Milyen hibákra figyeljek oda mit nézzek meg mikor megveszem?
65 e ft egy használtért :-O
neked elmentek otthonrol. de te tudod
sokat használtam az iphone-t de egy jó andoidos sokkal jobb. még a galaxy s2 is jobb, szerintem.ja és az újonnan kerül annyiba!!
Ja tudom :( Pont egy s2-t adtam el, hogy legyen pénzem :)
De hát az ember a hibáiból tanul most kipróbálok egy almát is :)
inkább akkor egy ilyet vegyél, olcsóbb is és nagyon jó.
Hihi, ez kicsit bonyolultabb.
T-vagy Vodafüggőt ne vegyél. A fenti gondolom egyik a kettő közül.
Miért?
Mert a szolgáltatók úgy tiltják az iphone-okat, mint a sicc!
Elég, ha nem fizeti a számláját.. te megbíznál valakiben ismeretlenül?
Elvileg dominóban? Ha van róla számla, akkor nem csak elvileg. Ha nincs, akkor az biza nem dominós.
Egy hiteles adásvételivel kitörölheted a feneked. Ugyanis.. nem tudod fizetésre kényszeríteni. csak polgári perrel. Ha megnyered, akkor sem biztos, hogy tud fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!