Ezüst színű, Nokia n8-at vennék, csakis garanciális érdekelne. Hol keressek? Apród stb. átnéztem, nincs ilyen.
2 év garival?! Esetleg újonnan, de annyit nem akarok rá költeni. Képzeld tudom használni, de vagy sérültet találtam, vagy pedig olyat, amin csak fél év garancia van még. Miért lennék hülye??
Mert ebben a telefonban van a világ egyik legjobb fényképezője? Vagy mert van benne fm transzmitter? Vagy azért, mert olyan telefont szeretnék, amit nem kell minden nap töltögetni, mint az androidosokat, iphonokat? Szerintem te vagy a hülye.
1. jó kamera van benne de nem a legjobb vagy legalább is ilyen minőségben tud más is fényképezni
2. fm transmitter pár ezer forintos dolog és nem hiszem hogy ez miatt érdemes venni egy telót
3. ezt is fogod naponta töltögetni ha fogod használni mert nem az miatt merül a mobil hogy milyen operációs rendszer van rajta hanem a nagy kijelző miatt amit egész nap tapizol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!