Telefont vennék. Amin gondolkodom Samsung Galaxy s3 Nokia Lumia 800 Sony Xperia HTC One X kérlek hogy indokoljátok meg hogy miért / miért ne?
szerintem xperia s
bőven elég
gyors akadásmenetes
a 4mag az még fölösleges
Windows Phone 7, vagy Android.
WP7 mellett:
gyors, akadás és fagyásmentes, szép dizájn, szép kezelőfelület, szép kijelző, elegáns rendszer ami logikus felépítés, stabil (a legstabilabb az IOS után) működés, kiemelt támogatás a Nokia -Microsoft házasság miatt, jó kamera, gyárilag ingyé navigáció.
HTC mellett: (sose láttam még, nem ismerem)
4+1 mag, sense 4, android 4, gyors és fürge működés, szép kijelző, jó kamera, kiemelkedő támogatás (csúcsmodell)
Sony mellett:
Szép külső, egyedi megoldások, ötletek, gyors működés, új Timescape kezelő felület (UI), jó kamera, támogatás (csúcsmodell), sok app, szép kijelző, jó grafikus képességek.
Kamera ide, vagy oda: fényképezőgép azért veri a Sony xperia s-t és a mai napig etalonnak számító Nokia N8-at is.
Én azt mondom, hogy Lumia 800.
Különleges, egyedi, legszebb dizájnterve szerintem ennek van és valószínűleg az új Windows 8 is futni fog a telefonon, ami az előzetesek szerint nagyon hatalmasat fog ütni.
Szóval én azt mondom, hogy Nokia.
Tegnap körbekérdeztem, az alábbiakat hallottam
Sony -- első smartphone még kiforratlan
HTC -- rossz a kijelző, software hibás és gyorsan kopik a burkolat
Lumia 800 - Windows mobile, semmi extra
S GS3 még nem látta senki
Azért látom van egy jó pár tájékozatlan ember..
1.A Windows Mobile-val a Microsoft már 3 éve nem foglakozik.
2. A Nokia CSAK Windows Phone OS-mel foglalkozik, Windows Moblie-al NEM.
3.A WP-t vagy utálni, vagy szeretni lehet, köztes állapot nincs.
Számomra az S3 túl nagy és az anyaghasználata egy kacat műanyag..A SONY meg a HTC androidos...valahogy tartok a robotos rendszertől...nem nagyon jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!