Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefont vennék. Amin gondolko...

Keoivo kérdése:

Telefont vennék. Amin gondolkodom Samsung Galaxy s3 Nokia Lumia 800 Sony Xperia HTC One X kérlek hogy indokoljátok meg hogy miért / miért ne?

Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
én az xperia S ajánlóm megéri az árát és ezek közül a legjobb kamerája és kijelzője annak van a 4 mag meg fölösleges mert semmi nem használja ki. ha nem androidot akarsz akkor a lumia 800 de az jóval gyengébb mint az másik 3
2012. máj. 12. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:
én a htc-t javaslom, jó minőség, normális anyaghasználat és sense felhasználói felület. mondjuk ez részletkérdés. samsungot én nem szeretem de ez szubjektív. lumiának nekem csak a formája tetszik de a wp nekem idegen. a sony nem rossz szerintem bár még nem fogtam.
2012. máj. 12. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:

szerintem xperia s

bőven elég

gyors akadásmenetes

a 4mag az még fölösleges

2012. máj. 12. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:

Windows Phone 7, vagy Android.

WP7 mellett:

gyors, akadás és fagyásmentes, szép dizájn, szép kezelőfelület, szép kijelző, elegáns rendszer ami logikus felépítés, stabil (a legstabilabb az IOS után) működés, kiemelt támogatás a Nokia -Microsoft házasság miatt, jó kamera, gyárilag ingyé navigáció.

HTC mellett: (sose láttam még, nem ismerem)

4+1 mag, sense 4, android 4, gyors és fürge működés, szép kijelző, jó kamera, kiemelkedő támogatás (csúcsmodell)

Sony mellett:

Szép külső, egyedi megoldások, ötletek, gyors működés, új Timescape kezelő felület (UI), jó kamera, támogatás (csúcsmodell), sok app, szép kijelző, jó grafikus képességek.

Kamera ide, vagy oda: fényképezőgép azért veri a Sony xperia s-t és a mai napig etalonnak számító Nokia N8-at is.

2012. máj. 12. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy Lumia 800.

Különleges, egyedi, legszebb dizájnterve szerintem ennek van és valószínűleg az új Windows 8 is futni fog a telefonon, ami az előzetesek szerint nagyon hatalmasat fog ütni.

Szóval én azt mondom, hogy Nokia.

2012. máj. 13. 09:28
 6/8 A kérdező kommentje:

Tegnap körbekérdeztem, az alábbiakat hallottam

Sony -- első smartphone még kiforratlan

HTC -- rossz a kijelző, software hibás és gyorsan kopik a burkolat

Lumia 800 - Windows mobile, semmi extra

S GS3 még nem látta senki

2012. máj. 13. 11:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért látom van egy jó pár tájékozatlan ember..

1.A Windows Mobile-val a Microsoft már 3 éve nem foglakozik.

2. A Nokia CSAK Windows Phone OS-mel foglalkozik, Windows Moblie-al NEM.

3.A WP-t vagy utálni, vagy szeretni lehet, köztes állapot nincs.

Számomra az S3 túl nagy és az anyaghasználata egy kacat műanyag..A SONY meg a HTC androidos...valahogy tartok a robotos rendszertől...nem nagyon jön be.

2012. máj. 13. 12:04
 8/8 anonim ***** válasza:
htc
2012. máj. 17. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!