Miről ismerhető fel, hogy valódi Samsung Galaxy S3-ról van e szó? Milyen eltérések lehetnek külsőre az eredeti és egy klón között?
Sajnos már elég jó klónokat csinálnak,meg sem lehet állapítani első ránézésre,hogy az eredeti-e vagy sem..
Apródon találtam egy hirdetést,ahol 50 ezerért hirdetnek egy S3-at,elég feltűnően olcsó és arra gyanakszom nem eredeti..
Elég messze lakik a tag és nem szeretnék feleslegesen utazgatni.
Megkérhetném a nagy fanokat,hogy mondjanak véleményt erről a hirdetésről? Az biztos hogy csak az első kép valódi,a másik kettő egy netről letöltött...lehet csalóval van dolgom :/ Istenem milyen emberek vannak a mai világba..
Nos itt a hirdetés :
Köszönöm előre a segítséget! :)
Gondolat ébresztő: mi akadályozza meg abban az eladót, hogy feltegyen egy eredeti S3-ról képeket, majd el klónt küldjön a pénzedért?
Kérdezz rá, hogy számlát ad-e hozzá és/vagy a szolgáltató által kiállított papírt, hogy a telefont kifizette.
postázási lehetőséggel ne hogy meg vedd! Meg kell nézni személyesen.. biztos kiderül hogy eredeti-e.. de ha eredeti volna akkor se nagyon venném meg.. Gondolj bele ki vesz ilyen vadi új telefont, hogy eladja 50 ezerért... ?
Vagy lopott, vagy ha nem lopott akkor előfizetéssel van megvéve pár ezer forintért, kirakta 50-ért, aztán ha valaki megveszi "elfelejti" fizetni az előfizetést és letiltják a telefont..
Én sokszor a helyesírása alapján ítélem meg az embert. "fűgetlen"
Ettől semmiképpen nem vásárolnék, max személyes találka esetén. De ahogy előttem írták, lehet hogy előfizetéssel hozta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!