Nektek mi a véleményetek a Sony Xperia U-ról?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2013. jún. 8. 21:20
1/6 anonim válasza:
ha szopni akarsz vele (mivel android,középkategória, itt sokat buzul a telefon egy idő után hamar) akkor hajrá. inkább lumia 520,620
2/6 anonim válasza:
Én is ilyet akartam, végül P-t vettem. Megéri a több pénzt, 1GB ram, 2 mag, dedikált GPU, stb.
Az U se rossz, viszont a 4GB hely édeskevés.
3/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó telefon és nekem pl elég az 5.5Gb szabadon felhasználható tárhely. Ha mégsem lenne elég, akkor egy 600 Ft-ért kapható OTG kábellel pendrivehoz köthető, vagy ha van net hozzáférésed, akkor van egy raklap online tárhely is.. én imádom.
4/6 anonim válasza:
Nekem Xperia U van és szerintem az árához képest egész jó kis telő. Kb. fél éve használom és eddig nincs vele bajom.
5/6 Tesla69 válasza:
nekem pontosan 1 éve van meg, első pár hónap tökéletesen működött, az utóbbi időben viszont egyre többet sz*rakodik. Pl ha hív vki rezeg 2-3 mp-et és csak utánna irja ki h ki az meg akk ha felveszed meg 3mp-ig rezeg a kezedben, meg hasonló laggok... na de ez nem a teló baja, hanem az Androidé. Én is inkább WP-t ajánlanék, habár azokkal nincs tapasztalatom, de mar elegem van a bugos androidokbol, szal a kövi tellem biztos h WP-s vagy iOS-es lesz. Ahogy gondolod, de ezért a pénzért vehetsz 1 jó kis kinait pl ZTE Blade G, aminet nagyobb a kijelyője, jelly Bean van rajta...
6/6 anonim válasza:
Az enyém gyakran újraindul, mert nem érzékeli a SIM kártyát...vettem volna Samsungot.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!