Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple Iphone 5, Sony Xperia Z...

Apple Iphone 5, Sony Xperia Z vagy HTC One?

Figyelt kérdés
Melyiket ajánlanátok a 3 telefon közül? Netezésre , filmezésre , játszásra és zenehallgatásra használnám legtöbbet. Iphone nem tetszett de amikor kézbe fogtam , akkor nagyon megtetszett. A 16gb-os változatot venném belőle ha vennék és azt nem lehet bővíteni szóval lehet hogy nekem az kevés lenne. Xperia Z-t még nem fogtam , csak láttam de sajnos kikapcsolt állapotban így élőben nem láttam a kijelzőt , pedig szidják. Videók alapján nem gáz a kijelző. HTC One tetszik a dupla hangszóró miatt és a Beats hangzás miatt. Egy kicsit az benne a visszataszító hogy 4MP a kamera. Szerintetek melyiket vegyem? Indoklást is kérek a válaszokban! :)

2013. jún. 8. 17:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

sorrendbe: Xperia

HTC

Apple

2013. jún. 8. 17:34
 2/11 anonim válasza:
nézd meg a samsung galaxy s3-s4-et vagy a s3 minit vagy note2-t
2013. jún. 8. 17:50
 3/11 Osynho ***** válasza:
Nem értem miért ajánlják a Z-t a One helyett. :/ A vízállóság ekkora extra?
2013. jún. 8. 17:52
 4/11 A kérdező kommentje:

1. Miért?

2. Samsung egyáltalán nem érdekel.

2013. jún. 8. 17:52
 5/11 anonim válasza:

Na lássuk sorrendben:

IPhone 5: remek telefon, gyors, megbízható, minden játékot elvisz, gyönyörű kijelző, jó kamera, viszont az a 16 GBP kevés lesz, inkább 32-GBosat ajánlanám.

Xperia Z: a Sony csúcstelefonja, 13 megapixeles kamera, Bravia megjelenítő, 4 magos proci hatalmas kijelző, android, ami baromira testreszabható, és persze Playstation minősítés.

HTC One: baromi jól néz ki, és a 4 megapixeles kamera Ultra pixel technológiájú. Ez is androidos, és a HTC Sense UI nagyon jó felület.

Én először az iPhone-t javasolnám, de a 32 gigásat! Lehet, hogy nem lehet annyira testreszabni, mint az androidot, meg iTunes kell ahhoz, hogy rárakj zenét, filmet stb, és a fizetős játékokat sem tudod beszerezni ingyen. Hiába csak 2 magos, de a rendszer annyira jól van optimizalva, hogy mindent gyorsabban csinál, mint egy hasonló, vagy többmagos android.

Ezután a Sony termékét mondanám, mivel nagy Sony fan vagyok, és a japánok nagyon jó telefonokat csinálnak, és a Playstation meg a Walkman zenelejátszó mindent visz. És persze minden játékot meg tudsz szerezni ingyen. Az androiddal jobban lehet töltögetni a netről, de ahhoz, hogy gyors legyen tényleg sok procira van szüksége.

És eztán jön a HTC készüléke.

2013. jún. 8. 18:01
 6/11 anonim ***** válasza:

HTC One>Xperia Z>iPhone 5

Hogy miért HTC One?

- legjobb kijelző

- legjobb hangszóró

- legjobb hardver (bár Z nincs sokkal lemaradva)

- legjobb összeszerelés (de iPhone 5 sem rossz)

Hirtelen ennyi.

2013. jún. 8. 18:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Talán az utolsóval értek leginkább egyet! Én is Sony párti vagyok, mert nagyon jók, de a HTC valóban jobb. Meg ugye a Sony TFT kijelzőt használ, a HTC meg valami hipermittoménmilyen LED-et.
2013. jún. 8. 19:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Én az Xperiára teszem le a voksom.
2013. jún. 8. 23:20
 9/11 Osynho ***** válasza:
Valaki tényleg felvilágosithatna, hogy miert olyan jo a Z? :-)
2013. jún. 9. 12:36
 10/11 anonim ***** válasza:
ONE. Kb. tökmindegy, mennyi MP-t írnak oda. Azt nézd, hogy ténylegesen milyen képeket készít.
2013. jún. 10. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!