Milyen okostelefont ajánlotok?
nem kerestem bizonyítékot csak nem rég írták amit másoltam gondoltam berakom ide hogy lássátok mennyi hülye van rajtam kívül is.
a szememnek nincs baja csak elbeszélünk egymás mellett aztán meguntam.
na meg már unalmas ez az online ugatás káromkodás a másikra,személyeskedés stb. én az érveket jobban kedvelem.
a gond az hogy te azt nem bírod elfogadni hogy nem csak s4,z vagy one létezik felső kategóriában.
a g minden igényt amit a többi tud kielégít így mertem azt is ajánlani mivel hogy jóval olcsóbb.
tehát sok 10ropit meg lehet spórolni és nem sokkal marad el a többitől.
gondoltam egy alternatívának jó lesz a g de úgy vettem észere ebben az elektronikus eszközök kategóriában csak az aktuális csúcskészülékeket szabad tanácsolni.
azért azt még leírhatnád hogy én az optimus G telómmal mit nem tudok csinálni amit a z-s4-one nal lehet vagy hogy milyen program játék stb az ami nekem nem fut vagy akad a másik három telón pedig megy szépen vagy hogy mi az ami miatt érdemes 110-115ezer helyett 160-190ezret kiadni csak hogy s4-z vagy one legyen a kezemben.
a másik ami miatt akkor befejeztem hogy próbáltam segíteni a kérdezőnek erre meg még az sem bír normálisan reagálni.
így már sok értelme nem volt maradni vitázni,téged nem győzlek meg a kérdezőnek meg már segíteni sem szeretnék,akkor meg minek.
egyébként f azsa világban élünk mikor már a segítségre szoruló /kérdező/ beszólogat megköszönés helyett a segítőnek /válaszoló/nak.
már lassan 2 éve vagyok az oldalon,ez idő alatt több mint 9000kérdést válaszoltam már meg, 90% ban testépítéssel kapcsolatos,mostanában néztem át ide is de elég is volt.
ez a kategória egy szar,megy a vita az ios meg az android közt állandóan,tipikusan ugyan azokat a telefonokat ajánlgatják mindig,a kérdezők sokszor bunkók vagy nem is reagálnak semmit.
a válaszokból látszik hogy nem nagyon van itt olyan aki tényleg mindennel képben van,leginkább 10en 20onévesek vannak akik konyítanak kicsit a témához de sok mindent nem tudnak /megjegyzem én is ilyen vagyok/,csak hát kéne ide valami szakértő is úgy lenne az igazi.
ha nincs vezér a kategóriában akkor az nem is tud szerintem normálisan működni.
na mindegy azért még majd ha van kedved válaszold már meg a kérdésemet,ha nem válaszolsz az sem gond.
Nem én kezdtem,írtam egy telót aztán te kötöttél bele.
Még jó hogy védem az igazam,szép is lenne ha nem védeném. láttam hogy nincs az oldalon G de attól még miért ne írhatnám le? max nem veszi figyelembe de nem hiszem hogy kötve lenne a kérdező ahoz az oldalhoz.
Sajnálattal látom hogy nem válaszoltál a kérdésemre,biztos meg van az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!