Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont ajánlotok?

Milyen okostelefont ajánlotok?

Figyelt kérdés

[link]

Ezek közül kéne választanom, melyik a mondjuk 3 legjobb?

2013. jún. 8. 15:45
1 2 3
 11/23 dirtboy ***** válasza:

ja és utolsó hozzá szólásként a kérdésedhez.

azért ez a mondat nem semmi.

egy nyelvtan tanárnak meg mutathatnád.

/Ezek közül kéne választanom, melyik a mondjuk 3 legjobb?/

2013. jún. 8. 21:18
 12/23 anonim ***** válasza:

Ahha, köszi, szóval te kötekedni vagy itt.. :)

Nem te vagy véletlen jooker(valamilyenszám..?)?

Persze, van más jó telefon is, de figyelj ide hülyegyerek, ha a kérdezőnek igen mindegy, hogy milyen készüléket vesz, akkor hagy vegye már a legjobbat.. Az legalább a legtovább tart. Nem kérdeztük, hogy neked mi kéne.

Persze, ez optimalizásástól függ, hogy mi akad és mi nem.

Fogjál már a kezedbe 1 rohadt másik telefont is, legalábbis próbáld meg. Az S4 anyaghasználatával semmi gond nincs. Máshogy néz ki, mint az S3 kicsivel, de a kerete és az összeszerelés miatt elég jó lett külsőleg az S4. A kijelzőjén rohadtul nem látszódik, hogy PenTile, de te biztos meglátod szemmel, hogy szőrősek a betűk.. :)

Más telefon külseje neked biztos nem tetszik, mert te eléggé LG fanboy vagy, már boccs. Az a 10 milliónyi vásárló, aki S4-et vett, legalább a fele hülye, és a másik fele pedig okkal vett S4-et. Bár miért is írok ilyet.. az Optimus G-ből, csoda, ha 5 milliót eladtak..

"az meg hogy tele van hibával hab a tortán,az s3 meg kapja legtobbjét annak amit az s4 tud,már emiatt sem ajánlanám az s4et."

Persze, de az Optimus G-t ajánlod, ami hasonlót sem tud.. logikus.

"te is csak azért ajánlod mert nem a te pénzedről van szó,neked mindegy."

Pontosan. Nekem mindegy, mert rosszul nem jár, ha e 3 készülék közül választ, és a 3 legjobbat kérdezte, nos.. leírtam a 3 legjobbat. Te r0hadt LG fan pedig csak a saját készüléked írtad le, még a válaszolni sem tudtál, és itt ordibálsz mindenkivel.

"a htc one egy elég jó kis teló,igaz hogy teljesen felesleges hogy full hd a 4,7colos kijelzőmérethez de azért nem kap mínuszt érte."

Persze, de a Sony-ba meg elfér, és szaggathat. :)

Igaz, hogy ha leejted és nincs garid, akkor kukába mehet a telefon.. :D

"nem értem hogy jön ide a családias hangulat,marhára nem érdekel milyen a hangulat meg hogy milyen bájcsevej el van szét offolva a topik.

én a nyers felhasználó pozitív és negatív tényekre gondoltam hogy azokat érdemes olvasni."

Szóval itt azért leírtad, hogy milyen nyom0rék vagy.. Téged semmi nem érdekel. Akkor a topic-odban maximum 500hsz lenne, mert az lenne az elég nyers adat, mert 500hsz alatt mindent meg lehet beszélni elég szárazan, és akkor ennyi, mert csak ismételné önmagát.

"pont fordítva,nekem az a bajom hogy sok válaszoló nem is ír nem idei készüléket."

A legtöbb tavalyi csúcsmodellnek már kint van az utódja, ami valószínűleg jobb.

A legtöbb ember azért várja a csúcsmodellekez, hogy az előzőek árát lenyomja, mert nem tehetik meg, hogy 200ezret kiadjanak érte. Pl. ma valaki kérdezte, hogy megéri-e S4-et venni, és megéri-e az a + pénz, és meggyőztem, hogy nem, és így S3-at vesz majd. Én tudatosan írom, amit írok, és ha a kérdezőt nem érdekli a pénz, akkor vegye. De már mióta kiírta a kérdést, és 1 válaszra sem volt annyi idő alatt képes, hogy mennyiért nézzük a készülékeket, szóval ezért is ajánlottam ezeket, és mivel 3-at kért, így 3-at írtam.

Pl. ott az Xperia Z.. Az S-t is akár simán megvehetné az ember, mert megkapott mindent, amit a Z is, szóval én Z-t nem vennék. Amúgy most amit kinéztem készüléket, és külsőleg bejön, az az Xperia SP, mert szerintem gyönyörű. :) Nekem legalábbis nagyon tetszik. Az Optimus G is tetszik, 1 ideig a Lockscreen-jét kerestem neten, kevesebb sikerrel, mert nagyon tetszett. A design is szép, de valamennyire hasonlít a Nexus-ra.

Én a Note 2-t fél éve vettem meg, és csak az akkuidő érdekelt, mert S2-ről váltottam, és az gyorsan merült. Meg persze mikor megjelent az S3, akkor még 4.0-n az S2-n már S3 kinézet volt a telefonomon, mert tetszett a felülete. Én mikor a Note 2-t vettem, tudtam, mert volt róla hír, vagy a köv. csúcsgépekben(2013-as) fullhd kijelző lesz és valamivel erősebb proci, így nyugodtan megvettem a Note 2-t, mert nem nagy durranás. Szerintem 5"-ra teljesen felesleges a FullHD felbontás, mert én pl. monitorban is csak HD-t használok, és az nekem tökéletesen megfelel, így a telefonnál is bőven elég lesz ez. Szerintem a Note 4-ig bőven ki lehet ezzel bírni, vagy lehet, hogy nem is azt veszek majd a jövőben. Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. :)

"gyárilag 4.1.2vel adják és még nincs is rá 4.2."

A Note 2-vel és az S3-al is így van, mert a csúcsmodell lenyomja őket, és már érezhető ez az egész, mert minden az S4 körül forog, ezért is utálom a Samsungot, mert ugye a csúcsmodell az első, és már ilyenkor bőven a köv. Note-t csinálják, és így ebben az időszakban az előző telefon frissítése már el van hanyagolva. Tavaly is a Jelly bean-t az S2-re Szepbemberre ígérték, és akkor nem volt még sehol. Február körül kapta meg az S2 a véglegeset..

Nálam is tökéletes a JB-vel, de azért az új Feature-k jók lennének szerintem amit a Samu csinált. A sima JB-ben(4.1 vs. 4.2) annyi a különbség körülbelül, hogy a lockscreen-en widgeteket lehet létrehozni, és itt ennyi is ha jól tudom. Megvagyok nélküle, de azért csak jobb lenne frissebbel. Amúgy szerintem a G meg fogja kapni a G Pro-s cuccokat, amit az S4-ből szedtek ki, legalábbis valószínűleg, mert abban volt legelőször.

Gyorsabb nem lenne tőle. :D Amúgy 1 kijavított, fél éve kintlevő telefon már elég sima tud lenni, Habár nem tudom, hogy gyári szoftverrel akadna-e, de a híresebb főzött rommal eszméletlen jó lett, és most valamiért van ilyen hülye mániám, hogy mindent mappába teszek, eleinte utáltam a mappákat, mert + kattolás az egész, de most 1 alkalmazás sincs mappa nélkül.

Amúgy érdekes, hogy a végére te is tudtál rendesen kommunikálni, és nem kellett végig vitázni. A végére megváltozott a véleményem rólad. Pozitív értelemben.

Amúgy mostanában én úgy vagyok vele, hogy teljesen mindegy, hogy milyen csúcskategóriás készüléket vesz az ember, mert rosszul nem járhat vele. Egyik ismerősöm vett 1 iPad-et és meglepődött, hogy nem lehet rá filmet feltenni, meg, hogy nem ismerte fel a PC-je.. Aztán elmagyaráztam neki a dolgokat, és nem tetszett neki. Itt is van olyan ember, aki azt sem tudja, hogy mi miben jobb, csak a reklámot látta, de nem mindenki ilyen.

2013. jún. 8. 21:34
 13/23 dirtboy ***** válasza:

ezt végig sem olvastam inkább, elég volt az eleje,jól felhúztalak szívrohamot ne kapjál már azért.

így olvasatlanul inkább nem reagálok semmit,további jó szórakozást.

2013. jún. 8. 21:55
 14/23 anonim ***** válasza:
Ennek itt így nincs semmi értelme emberek.Maradjunk annyiban hogy dirtboy nem ért a telefonokhoz.Csak a hülyeségeit fújja.Kérdezö, te pedig az idei csúcsmodellek közül válogass.
2013. jún. 8. 21:57
 15/23 dirtboy ***** válasza:
ennyi
2013. jún. 8. 22:00
 16/23 A kérdező kommentje:
asszem mindenféleképpen
2013. jún. 8. 22:16
 17/23 anonim ***** válasza:

és a kínai mobilok? mtk 6589-es processzorral?

azok már 200 usd-ért kaphatóak és hasítanak

2013. jún. 8. 23:38
 18/23 anonim ***** válasza:

dirtboy..

Ez nem az én gondom. Ha te írtál regényt, akkor én is csak visszaírom.. :D

A végét olvashattad volna el. Amúgy én nyugodt voltam, csak te vagy primitív.

2013. jún. 9. 10:18
 19/23 dirtboy ***** válasza:

érdekes,úgy tűnik nem csak én vagyok idióta balf asz,nulla tudással

mobilaréna fórum

(#2396) migabi24

Új Válasz Privát 2013-06-12 17:53:14

migabi24

(senior tag)

ma délután sikerült kicsit tesztelni a telót xedamen barátom jóvoltából, én S4-el rendelkezem így ahhoz hasonlítottuk, hát azt kell mondjam le a kalappal az LG előtt, hogy ilyen áron igazi prémium készüléket tett le az asztalra, nagyon pozitívan csalódtam, tényleg szép minőségi készülék, gyönyörű kijelzővel, az S4-nek egyedül a kamerába sikerül felülkerekednie, meg a külső hangszórója picit szebben szól :C

(#2397) Bossi válasza migabi24 (#2396) üzenetére

Új Válasz Privát 2013-06-12 18:10:56

Bossi

(fanatikus tag)

ez azért nem rossz, hiszen ez a készülék nem az S4 "ellenfele" inkább az S3 és S4 közé rakható valahová...

bár ez csak a saját véleményem :)

Ja ma körbejártam a Telenornál és jelenleg még a központi raktárukban sincs...

Szerintem én ott fogom megvenni kb. 123k praktikum csomagban az szerintem a 2 év hivatalos garancia miatt jó ár.

[ Szerkesztve ]

(#2398) migabi24 válasza Bossi (#2397) üzenetére

Új Válasz Privát 2013-06-12 18:14:25

migabi24

(senior tag)

nem ám, kicsit mérges is vagyok magamra, hogy minek adtam ennyi lóvét az S4-ért, ha ez fele annyiért majdnem azt tudja :W

(#2411) jooker82 válasza Sógi (#2405) üzenetére

Új Válasz Privát 2013-06-12 18:33:27

jooker82

(PH! kedvence)

Más is nyilatkozott már S4-vs G-ről..ő gyakran cseréli a telefonjait,mivel programokat fejleszt rá,ha jól tudom..

"Sziasztok! Boldog tulaja lette egy G-nek.A feleségem kütyübu zinak tart és ebben sajnos igaza van Nemrég volt lehetőségem használni vagy 3 hetet egy S4-et is és azt kell h mondjam csupa nagy betűvel h VAZZZEG EZ LG????? Hol a francban volt eddig Lg??Ez a teló fantasztikus.Mindene prémiumot sugal fele annyiért mint egy S4.Számomra sokal meggyőzöbb az LG G mint az S4.Na az LG mellett tűnik csak igazán h mennyire gagyi a müanyag S4.Szoftverezetség bámulatos.Na jó,nincs benne szemmel görgetés(egy kalap szar az egész és inkább kikapcsoltam mert az ideg szétvágott töle) meg a többi ilyen baromság,de az Optimus 3.0 nagyon betalált.Egy jó tanács a kétkedőknek.Megveheted nyugodtan!Mondom én akinek rohadt sok telefonja és tapasztalata van.Kb havonta cserélem.Kapom őket mert ezzel foglalkozom de ez a G fantasztikus és már nem drága.Nagyon nem egy ilyen telefonért!!!"

2013. jún. 12. 20:11
 20/23 anonim ***** válasza:

Szóóval, vasárnap óta keresel bizonyítékot arra, hogy a G jobb, mint az S4.. LOL

Kedves tőled, hogy ennyit szenvedsz ezzel.. :)

Mindenki a saját telefonját írja jobbnak persze. :)

Ha pedig ez nem így van, akkor anyuci/apuci vette a telefont. 1 másolt felületet minek díjazzanak az emberek? Ha idáig Samsungot vettek, akkor minek váltsanak? Nem jobb, mint a Samsung, csupán utánozni próbálja.

Amúgy meg állítólag lezártuk a témát, mert a te pici szemed nem bírja a betűket.

2013. jún. 12. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!