Ilyen lehetséges?
Lehetséges, csak nem paranormális.
Ilyen már nekem is volt. Képzeld el, 8x egymás után hívott engem egy vén fószer, hogy Dezső te vagy az? mondom, nem, téves szám. Erre egymás után felhívott, hogy hát a Dezsőnek is ez a száma, ez lett neki megadva ott a cetli előtte. De mondom én nem Dezső vagyok, nem is ismerek ilyet.
Ez szerintem a telefonszolgáltatók turpissága vagy félreinformálása. Esetleg a hálózattal lehet baj.
Ilyen eset jópár haverommal is előfordult. Szóval szerintem az történt hogy faterod hívta a számot, de más kapcsolódott be a hívásba, nem pedig te.
És mi a neved? Mármint nem a teljes. Csak ha pl. Márk,Laci, Gabi stb. akkor nem csoda hogy ott is azt mondták, mivel nagyon elterjedt név. Igaz, furcsa véletlen lenne, de nem lehetetlen.
De ha ebben is kételkedsz és azt mondod szellem akkor magyarázd meg hogy egy szellemnél hogy lehet mobil és még hogy is beszélhet egy élőhöz színtisztán? Főleg hogy semmi érdemlegeset nem mondott, csak olyat, amit bármelyik személy belemondhat a telóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!