Játék fájljainak tárolása külső adathordozón, lehetséges?
Nincs mód.. Hogyne...
Ha felismeri a telefon a külső tárhelyet, akkor ugyanúgy fogja érzékelni, mintha SD kártya lenne. Röviden; SD kártyaként használhatod. Pontosan úgy működik, mint a számítógépeknél a külső vinyó. Arra is telepíthetsz, de hiába van parancsikon az asztalon, csak akkor nyithatod meg a fájlt, ha a gép olvasni tudja a hozzá tartozó (telepített) adatokat, tehát csatlakoztatva van.
Az sd kártya is külső tárhely.
Ha csak belső tárhelyre tudja, akkor root explorerrel keresd meg az adott fájlt és adatait, majd a hátértáron csinálj neki egy külön mappát. Ebbe a mappába tedd át az összes adatát az alkalmazásnak. Elvileg működnie kell valahogy, én visszafele csináltam ilyesmiket, volt ez legalább fél éve.
Útólsó válaszoló.
Egy játéknak át helyeztem az Android/obb/ mappából a fájlját az a com.(..) egy külső usb tárnak felismert pendrivera, de a művelet után a játék nem indult el vissza állítás után működik tehát nem jó módszer hacsak nem értettem félre vmit.
Ki próbáltam még a Directory Bind nevű programot de őt sem tudtam rá bírni hogy be bindeljen az usb-tárra pedig azt a program is felismerte egyenlőre nincs több ötletem de még várok javaslatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!