Külső HDD-ről filmet nézni Tv-n, lehetséges?
Dehogy nincs olyan "program"! Az én DVD-m simán kelezi az 500 Gigás HDD-t. Szerintem a méretével van a gond :S Túl nagy. Mi még úgy szoktuk, hogy a laptop TV-kimenetét (régebbieken van) Kötjük össze a TV-vel. Ez csak a képet viszi át, ezért a hangot meg erősítővel oldjuk meg (mondjuk alapból is arról szól a TV).
Vagy még a HD kábel lehet megoldás, ha van a gépeden és a TV-den is. Az képet és hangot is közvetít.
Elkezdtem keresgélni! bármilyen web áruháztól kérdeztem,azt mondták 2TB-ot nem fog kezelni nekem egy DVD lejátszó sem! De a Pixmánián sztm megtaláltam ami nekem kell! [link]
Ezzel működhet a dolog?
Az ujabb samsung lcd tv-k alapból felismerik a külső hdd-ket ha usb-sek.
Szóval irány egy műszaki bolt,és vegyél egy samutv-t!:)
Nekem is ez volt a gondom, amit úgy oldottam meg hogy particiókra osztottam a hdd-m, és lám működik, ja és y usb kábellel használom, mégpedig egy a dvd usb aljzatába, a másik pedig egy usb kábellel ellátott lg tőltő amit a 220/230 ba. Pár dvd lejátszó mint az enyém is csa 3V-ot ad usbnek, így adtam neki + áramot. Hiba nélkül játszik mindenféle finomságot.
Remélem hasznos az info. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!