Sony Xperia Tipo vagy Samsung Galaxy Ace (S5830)?
Figyelt kérdés
Melyik telefon jobb? Véleményeket kérnék, hogy miben jó/rossz. Olyanok válaszoljanak akiknek ilyen telefonjuk van! :)Elsősorban internetezésre (wifis)és zenehallgatásra használnám.#zene #mobiltelefon #telefon #Samsung #Sony #Samsung Galaxy #Samsung Galaxy Ace #net #wifi #sony ercsson
2013. jún. 5. 19:25
11/20 anonim válasza:
na végre, egy normális ember :D
12/20 A kérdező kommentje:
Még gondolkozok rajta. Engem eléggé megzavar a Huawei a kínai gyártó miatt. xD
2013. jún. 8. 10:21
13/20 anonim válasza:
Miért, manapság mi nem kínai?
Kínában is gyártanak ugyanolyan jó minőséget, mint Németországban. Meg gyártanak olyat is, ami éppenséggel alig egy hetet bír ki. A Kína, mint szó, vagy ország csak egy terület elhatárolását jelenti. Ha Németországnak Kína lenne a neve (akárhogyis), akkor onnan se vennél semmit, mert kínai lenne?
14/20 A kérdező kommentje:
Ez rossz példa.
2013. jún. 11. 18:46
15/20 anonim válasza:
Okcsá. akkor vedd meg e két szutyok teló közül valamelyiket, és véletlen se hallgass ránk, akik a normálisabb telefonra akarnánk rábeszélni, csak ne bánd meg
16/20 anonim válasza:
Nem a példa rossz.. Te nem érted a dolgokat, totál elfogult vagy. Ennyi erővel a Samsungot miért akarod megvenni? Elvégre az meg koreai. :)
17/20 A kérdező kommentje:
Samsung Galaxy S 4-et vettem . :-)
2013. jún. 12. 14:26
20/20 anonim válasza:
nekem tipo-m van és meg vagyok elégedve vele. :) az ace egy fos már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!