Sony Xperia Tipo vagy Samsung Galaxy Ace (S5830)?
Tipo. Minden elfut rajta, amit elbír.
A szamszung egy rakás fos. Egy jó barátomnak volt ilyen vacakja, szerette a gagyi játékokat. Lásd pou, hill climb racing, paper toss, stb. A paper toss játszhatatlan, a hill climb épp,hogy fut. a Tipon akadásmentesen ment mindkettő. (Na jó, azért a CSR Racing egy kicsit akad, de egyáltalán nem vészes :D)
Mélyen tisztelt négyes! A támadásod hasztalan, az érzékszerveimnek mérföldekkel előbb elhiszek valamit, mint neked, mert te is Samsungmániás ember vagy. Felejtsd el, egy rakás fos. Továbbra is ez a véleményem róla. Én sem azt írtam, hogy nem megy, hanem azt, hogy játszhatatlan.
Tapasztalatmegosztás volt, leírtam, hogy mekkora az előnye a Sonynak egy gagyi Samsunggal szemben. De lehet támadni, mert neked Aced van, attól ugyanolyan hasztalan vacak marad.
A galaxy ace egyáltalán nem éri meg(pár ok: 2 éves hardver; gyenge, öreg proci; kifejezetten gyenge kijelző; maximum; 2.3-as androiddal; kategóriájához képest vérlázítóan magas árral, ami még mindig folyamatosan emelkedik a szolgáltatóknál) Samsungot maximum felső középkategóriától érdemes venni. A mobilarénás teszt meg kb 2 éve íródott, és azóta eléggé meg változott telekommunikáció világa, így már nem annyira mérvadó ^^
Az xperia Tipo egy egész kellemes kis telefon 4.0-ás androiddal, processzora sokkal modernebb mint a s.g. acenek, a családban is van egy ilyen kifejezetten szépen szól és gyorsan működik, de én a második válaszoló által ajánlott Huawei Ascend Y300-ast ajánlanám legjobban. Kb ugyanakkora áráert mint az ace kapnál egy 2magos procis 4,1-es droiddal és 4 colos Ips kijelzővel szerelt telefont, melynek kifejezetten jó az alkuideje(egy okostelóhoz képest). Egy hónapja olyat használok és remekül bevált a minden napokban(én is szinte csak netezésre és zenehallgatásra használom). A Huawei márka meg ne zavarjon meg, igaz hogy kínai, de ugyan olyan jó(ha nem jobb), mint a nagy márkák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!