Szerintetek melyik jobb? (4 telefont fogok felsorolni) és kérlek, hogy csak erre válaszoljátok, ne ajánljatok másikat!
Figyelt kérdés
Nos: 1. Samsung Galaxy Mini, Samsung Galaxy Y Samsung Galaxy Mini 2 és Samsung Galaxy Ace Melyik a jobb? JEllemzést is meg felsorolás-szerűen.2013. jún. 4. 14:37
1/9 anonim válasza:
www.gsmarena.com
Egyébként miért csak Samsung? Legfeljebb akkor vennék Samsungot, ha más márka nem lenne.
2/9 anonim válasza:
ott a gsmarena.com on a compare funkció. Ott össze tudod táblázatosan hasonlítani. Gondolom a számokról el tudod dönteni melyik a jobb.
3/9 anonim válasza:
Mini 2, az már armv7-es procit kapott. A részletes specifikációra meg ott a google.
5/9 anonim válasza:
első:
azért csak samsung, mert az hiszik egyesek, hogy a galaxy s sorozat után ezek is mennyire jók.
pedig ma már a legelavultabbak közé tartoznak, talán kivétel a mini 2.
Más gyártótól ilyen ócskaságokat már szinte nem is lehet újonnan kapni, de a samsung az megteheti mert a galaxy nèv alapján a sok fax ma is megveszi őket...
ebből a mini 2, de más gyártók az ilyen telókat minimum android 4-el adják...
6/9 anonim válasza:
Örülök, hogy nem csak én látom robotoknak a magyar embereket! Sokan elfogultak, de nem tudom, hogy miért... Be kell látni, a Samsung egyáltalán nem egy megbízható márka, régen sem volt az!
7/9 anonim válasza:
utolsó:
ès még akkor a t-mobile fel is nyomja az árát ezeknek...
a sok b.rom pedig annál inkább veszi őket...
8/9 A kérdező kommentje:
De én csak a Samsung telefonok közül gondoltam :) Fent említettem,hogy semmilyen más gyártót nem kérek.
2013. jún. 4. 19:36
9/9 anonim válasza:
akkor vegyél xart, xarom le...
vagy költs rà többet ès tàmogasd ezt a magától elszállt cèget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!