Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » D900-as telóm van, és mért...

D900-as telóm van, és mért van az, h. egy két zeneszámot nem tud lejáccani?

Figyelt kérdés
azon gondolkoztam, h. lehet, h. vmi köze vannak ennek a zeneszám bitsűrűségéhez.. lehetséges, és ha igen, akkor mi a konkrét ok? és hol van a határ?
2009. okt. 7. 18:23
 1/3 anonim válasza:
valszeg azért nem tudja lejáCCani, mert a; nem támogatja a formátumot b; szar a zene
2009. okt. 7. 18:31
 2/3 A kérdező kommentje:
a formátumot támogatja, mert mp3. és más mp3-t lejácca.
2009. okt. 7. 18:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az lehet a gond, hogy nem a megfelelő programmal lett beleintegrálva az albumboríró képe. Vagy csak bazinagy a felbontása. Ez ki szokott akasztani egy-két készüléket.

Én a TagScanner nevű, ingyenes progival szoktam beletenni az albumborítót az MP3-ba, az iPhone, több Nokia, és egy U900-as Samsunggal próbáltam és azokkal működött.

2009. okt. 13. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!