Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gyári beállítások visszaállítá...

Gyári beállítások visszaállítása, de a játék mentése?

Figyelt kérdés

Nincs már helyem az androidos telefonomon és ilyenkor a Gyári beállításokra szoktam tenni, és akkor sok hely szabadul fel. De már kb. 2 hónapja játszok egy játékon (nem egyfolytában) , sok pénzt gyűjtöttem s nem akarom újra kezdeni. Van valami megoldás?

ZTE Blade, Nincs rootolva.

2013. jún. 2. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Elsőnek is rootolni kéne, és akkor memókártyára tudnál pakolni dolgokat, nem kéne folyton gyári beállításokkal szenvedni.

Hacsak nem kell a bootloader-t kinyitni, akkor még a mentéseid is megmaradnak meg minden más.

De ha nem akarsz rootolással szenvedni, akkor már van egy megoldás, ami root jogosultság nélkül is tud backupolni: [link]

De nem tudom működik-e úgy, ahogy kell.

2013. jún. 2. 21:08
 2/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítséget.

megpróbálom, hogy működik-e ez az alkalmazás, és ha nem akkor egye fene. csak egy hülye játék végül is :) .

és egyáltalán nem szeretném rootolni.

2013. jún. 2. 21:46
 3/3 A kérdező kommentje:

na. megpróbáltam letölteni, és ezt írta ki:

Ez az alkalmazás nem kompatibilis a(z) ZTE ZTE-BLADE eszközzel.

Szóval mindegy :) letörlök mindent azt' jól van.

2013. jún. 2. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!