Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy s3-ra mikor lesz 4.2....

Galaxy s3-ra mikor lesz 4.2. x frissítés? Nekem automatikusan frissül?

Figyelt kérdés
Sziasztok, galaxy S3 telefonom használtan vettem ismerőstől, majd mikor már nálam volt, rootolva lett és lett rá téve egy omega. Nem tetszett így, majd csak simán odinnal gyári rendszer lett rá visszarakva. ez olyan január környékén volt, akkor jött ki a 4.1.2. Ez egy nappal az automatikus frissítés előtt lett rátéve. Most akkor nekem a többi frissítés automatikusan meg fog jönni? (gondolok a 4.2.x-re)

2013. jún. 1. 10:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Hááát, nem tudom h te konkrétan mit értelmezel automatikus alatt. Az Android verziókat a PC-ről lehet feltenni. Azaz tudtommal mobilnettel, WiFi-vel nem lehet. Tehát nem automatikus, h amikor megjelenik, akkor neked kiírja h frissíts, és felrakja. Ezt neked kell ellenőrizned h van e rá, és neked is kell feltenned
2013. jún. 1. 11:23
 2/2 A kérdező kommentje:
gyári rendszer automatikusan frissül, amikor volt ez a 4.1.2, akkor is oszttársamnak csak simán letöltötte magának a telefon, aztán frissült.
2013. jún. 1. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!