Nokia Lumia 620. Játékokat szeretnék letölteni, de kiírja, hogy engedélyeznem kell valami család szolgáltatást. Felmegyek a honlapjukra, de teljesen össze vagyok zavarodva. Mit kell, hol?
Figyelt kérdés
Én a saját telefonomon szeretnék játszani, nem anyukám vagy apukámén!! Segítsetek légyszi!2013. jún. 1. 10:35
2/5 anonim válasza:
ömmm.. nem vagyok benne biztos, de a WP8-nak van egy olyan funkciója, h ha anyuka v apuka oda akarja a gyerekének adni a telót, és azt akarja h semmit ne töltsön le rá, semmit ne állítson át, akkor egy bizonyos gyerekszoba funkcióval ezt megtudja csinálni (ha jól emlékszem, így hívják). Hát, én erre gyanakszom. Más ötletem nincs
3/5 A kérdező kommentje:
igen, van egy olyan lehetőség is.
De ettől függetlenül is mondja, hogy engedélyezzem ezt a bizonyos család szolgáltatást.
2013. jún. 1. 11:36
4/5 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben jártam.. Nekem túl bonyolult volt az a szöveg hogy: először be kell állítani a család szolgáltatást stb. Én így csináltam meg: 1. A telefont alaphelyzetbe állítottam. (vigyázz, adataid, nevjegyek elveszhetnek..) 2.Amikor a Microsoft fiókot kell beállítani, akkor add meg egy felnőtt születési dátumát! ;)Ezek után Menj be az áruházba!
5/5 FannaL válasza:
Csinálsz apud/anyud nevére is egy Microsoft fiókot, aztán felveszed a családba saját magadat és ennyi. Nekem kb 10 perc alatt megvolt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!