Most vettem egy nokia lumia 820-as telefont és nem tudok pár dolgot, hogy tudok a gépről névjegyeket zenéket videókat és képeket rátenni a telefonra, és milyen család barát valamit kell beállítani hogy tudjak leszedni a piactérről alkalmazásokat?
Nokia szopatós telefon, vidd vissza míg lehet.
PC-ről csak a saját oldalukról letöltött progival (NOKIA ZUNE) tudsz másolni menteni.
Alkalmazás terén is elég trágya... tized annyi van fent hozzá mint pl androidhoz.
Nekem volt egy lumia 800-as... szép szép, de semmire sem mentem vele. Nagyon gyerek cipőben jár még, és ezen nem segített még a windows 8 sem.
Csatlakozom előttem szólóhoz.
Szar... géppel csak saját szarukkal kommunikál.
Nekem 610-sem volt. Asszonynak tetszett oda adtam neki (ő szereti... szőke XD).
Arra gondoltam kacsázni a dunán jó vele amúgy semmire sem volt jó. Alkalmazás ami androidnál ingyenes, itt nem az. Játékok nincsnek rá csak gagyik.
Két hetesen a telefont nem lehetett felvenni csak csörgött, de nem érzékelte az ujjam. Ez mostanság eltünt, de még néha bejátsza.
15000Ft-os ZTE skate lealázza.
Ennyit róla.
Nekem 920-som van.
Faszán működik.
Tény nincs rá annyi játék, meg sok sok apró de mégis kell alkalmazás.
Videót egy évig lehet átmásolni rá, de ez a Zune hibája.
Az biztos, hogy nem lesz nálam sokáig, mert GPS kell a munkámhoz, és azt mondták ezen faszán megy... hát nem.
Viszont nincs rá letölhető IGO. Nálam ezért bukott el.
Pedig tényleg szép, és elegáns.
Vissza ne vidd. :)
lumia610-nél nálam első bekapcsolásnál kérdezte a születési dátumomat, aztán kész. Egy symbianos telefonról átszinkronizáltam bluetooth-on a névjegyeket, gond nélkül.
Én nem tudom a többieknek mi bajuk volt, de nekem minden frankón megy, GPS is, vannak jó játékok, ingyenesek, és ez is bővül, nem lehet elvárni, hogy rögtön annyi legyen, mint androidra.
Zune-nal is minden jól megy, onnan rá tudok rakni képet, videót és zenét is a telefonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!