Hétfőn anyám elmegy venni ballagásom alkalmából egy telefont szerintetek melyik legyen?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Young(new)
Huawei Ascend Y300
Sony Xperia Tipo
Nokia Lumia 610
2013. máj. 31. 17:55
2/11 anonim válasza:
Samsungot ne.. olvastam róla, borzalmas a Young. Tudásilag a Huawei, csak nem tudom h mennyire megbízható :S Nem ismerem a márkát. A tipo se rossz, bár.. nekem túl kicsi a képernyője, gyenge a kamja, nincs waku. A lumia viszont eléggé korlátozott még a 7.8-al is, viszont az a leggyorsabb ezek közül, mégha a legrosszabb hardvere is van. A WP remekül van optimizálva, viszont nincs multitaskingja, + nem olyan nagy a market, mint az droidé, és nem testreszabható a készülék. Tehát ha vki megerősíti, h a Huawei nagyon megbízható, vedd azt. Ha nem, akkor dönt a Nokia vagy a Sony mellett, bár.. a sonyval sztem jobban jársz
3/11 anonim válasza:
én is telefont kapok... én a Huawei Ascend Y300-at már 1 hónapja kiszemeltem magamnak!! :) szentem tök jó. bár attól függ, hogy lány, vagy fiú vagy! 114/L
5/11 anonim válasza:
#3/4
Nem vagy ehhez kicsit túlkoros? :)
Amúgy szerintem az Y300. Bestbuy mostanában.
8/11 A kérdező kommentje:
már megkaptam *-* köszi a válaszok ,nagyon jó a telefon ^^ ajánlom mindenkinek...bár sikerült néha kiakasztanom :P
2013. jún. 5. 21:46
10/11 anonim válasza:
szia 3. válaszoló vagyok! Én is már megkaptam, a Huaweit!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!