Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone 5-öm cserés? Hibákat...

Az iPhone 5-öm cserés? Hibákat leírom.

Figyelt kérdés

Naponta 2-3x beakad, amikor lapozok a menüben az oldalak között!

Nagyon gyakran kilép a netről, facebookból, amit bezár, aztán újra meg kell nyitnom és tudom újra használni!

Volt már 4x olyan, hogy nem engedett hívni senkit és fogadni se tudtam a hívásokat!

Ilyenkor kikapcsolom majd vissza, de semmi nem történik...

Viszont egyszer gondol egyet és már jó minden!

Reggel 8 kor lehúzom a töltőről, elkezdek netezni rajta és 12:00 körül 10% alatt van, tehát lemerül 5 óra alatt!

Ilyenkor, miközben töltés közben használom, annyira forró néha, hogy szúrja a kezemet a hő!

Egyszer volt olyan eset, hogy megjelenítette magától azt a képernyőt, mintha a felső gombot hosszan nyomtam volna ( kikapcsolás)

Felkínálta azt a lehetőséget, hogy kikapcsolás (húzd el balra) vagy kilépés, tehát vissza a menübe!

Nos, a kilépésre nem lehetett kattintani, próbáltam perceken keresztül!

Ezután rámentem a kikapcsolásra, azt engedte!

Ezután fél óráig nyomkodtam, mert nem engedte visszakapcsolni!

Egyenlőre ennyi jutott eszembe, de biztosan van még baja!

Egyszer sem esett le, szinte karcmentes, tokban használom :)

2012 októberben vettem magyar app store-ból, tehát független! (32gb)

Volt iphone 4s-em, de annak semmi baja nem volt soha, egyszer sem akadt be, pedig használtam 1 évig!

Kik kellene felkeresnem ezzel?

2013. máj. 31. 09:37
 1/9 anonim ***** válasza:
a gyors merülés az normális, főleg ha LTE-n használod, azután a Facebookra ráférne már a hibajavítás, azt sajnos a legutóbbi frissítésnél elrontották a fejlesztők, a többi iPhone-on is kilépeget kb minden második alkalommal. a többi viszont hajlamos gyári hibára, szóval szerintem vidd be és gariban kicserélik ha nem javítható, bár szerintem az egyik az a bekapcsológomb csere. ha szolgáltatónál vetted, akkor oda menj.
2013. máj. 31. 11:49
 2/9 anonim ***** válasza:
jah, és esetleg próbálj egy Restore-t csinálni, hátha megoldja a hívós gondot.
2013. máj. 31. 11:51
 3/9 reptoid ***** válasza:

A szervizben is először a restore-t ajánlanák. Biztonsági mentés, restore, aztán meglátod, hogy megjavult-e (Új iphoneként állítsd be). Ha igen, töltsd vissza a biztonsági mentést.

Ha szerencséd van, megjavult, és a visszatöltés sem rontotta el. Ha a visszatöltés után romlik el, akkor abban lehet a hiba. Ilyenkor megint restore, aztán sajnos egyesével visszapakolni bele mindent kézzel (legalábbis én jobbat nem tudok).

Az utolsó verzió pedig az, hogy a friss restore után is akadozik stb. Ekkor valószínűleg kicserélik neked.

2013. máj. 31. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:
19%
Aha... h az Iphonok hibátlanok, látszik.... Akárhányszor szó van egy IPhone vs másik telórol, legyen szó Sony, HTC, Nokia, mindenki Apple, mert iOS, meg Apple, húú, prémium minőség, hibátlan, igaz 2x annyiba kerül, és fele annyit nem tud, de ez már mellékes. A sógorom is nagy Apple fan, azzal jön h az Apple milyen hibátlan termékeket ad ki, azért van csak 1 terméke (Pl Iphone) évente, mert azokat nagyon összerakja, optimizálja. Hát látszik... nem elég, h egy gagyi kínai telefon külseje van, kézbe véve sincs prémium hatása (számomra), olyan mintha egy sz.r műanyag db-ot fognál. És ezek szerint az op rendszerben is vannak hibák. Hát, ennyit erről kétszeres ár, fele annyi tudás!
2013. máj. 31. 12:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Restoret itthon is tudok csinalni...

Vissza toltok ra mindent, de nem valtozik!

Ekkor is megcsinaljak ok is?

2013. máj. 31. 15:01
 6/9 reptoid ***** válasza:
De visszatöltés előtt vagy csak utána rossz?
2013. máj. 31. 16:03
 7/9 A kérdező kommentje:

Visszatöltés előtt még nem néztem...

Ez nem olyan, hogy 20 perc alatt kiderül!

Van olyan nap, hogy semmi baja, van olyan, hogy 10 percenkent csinal valami izgit...

Szükségem van az appokra, nem hiába vannak rajta!

2013. máj. 31. 16:23
 8/9 reptoid ***** válasza:

Én elhiszem, de hidd el, ha szoftveres gond van, ami a visszatöltéssel kerül vissza a telefonodra, akkor bizony hiába adnak neked új telefont, nagy valószínűséggel azon is elő fog jönni.

Így viszont meg tudod nézni, hogy szoftveres vagy hardveres gondja van. Ha szoftveres, akkor egy restore megoldja, ha hardveres, akkor meg kicserélik.

2013. máj. 31. 16:48
 9/9 A kérdező kommentje:

De szeretném kicseréltetni, mert akkor kapok egy bontatlan készüléket, amit el tudok adni :)

Egy nagyobb aksisat szeretnék, mert főleg netezésre és gps re használom!

2013. máj. 31. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!