Iphone 2gsen lehet pixel hibákat javítani? Vagy kuka?
Figyelt kérdés
:)2012. ápr. 16. 22:32
1/14 anonim válasza:
Pixelhibát nem lehet javítani semmilyen eszközön. Számítógép monitoroknál néha megadják hány pixel hiba után cserélik.
3/14 A kérdező kommentje:
És mennyibe kerül egy új kijelző??
2012. ápr. 16. 23:09
5/14 anonim válasza:
Nagyon draga, nem eri meg a javitas sajnos. Erintopanellel egyutt lehet csak cserelni a kijelzot.
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem éri meg... :) oké! Köszi
2012. ápr. 17. 23:06
7/14 >_< válasza:
Kicsit későn érkező válasz:
Ha még van rá garancia, nyugodtan vidd el szervízbe. Nem fogják leharapni a fejedet, viszont ott megmondják hogy mennyi lenne a javítás, de az is lehet hogy garanciálisan kicserélik neked :)
8/14 anonim válasza:
iphone 2g 2007-ben jött ki. Szerinted van még garanciális példány?
9/14 >_< válasza:
Nem vagyok valami IPhone szakértő... azt tudom hogy a 4GS a legújabb, de nem igazán érdekel az hogy mikor jött ki a 2GS... bocsi :)
Ha ennyire régi, valószínüleg alkatrész sincsen hozzá... vegyél valami jobbat, ezt meg tedd félre, nem kell azonnal a kukába rakni :D (amúgyis veszélyes hulladéknak számít...)
10/14 bp1985 válasza:
Nem vagyok valami IPhone szakértő... azt tudom hogy a 4GS a legújabb, de nem igazán érdekel az hogy mikor jött ki a 2GS...
Egyáltalán nem vagy szakértő, mert se 2gs nincs, se 4gs. 2g van, meg 4s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!