Xperia S árában jobb telefon?
Papíron tényleg erősebb a tegra, gyakorlatban egy rakat kaka.
2 hónapig volt 4x-em, 3 hónapig HOX, mindkettő akadt, merült.. Nem az igazi. (Egyik sem volt hibás)
ja szebben fut az xperián de igazából kitudja miféle rendszer az a videón,gondolok itt arra hogy ma már minden android telót szana szét rootolnak.
xperia s hátránya kisebb kijelző meg fakóbb kijelző,ezek miatt én játékra nem venném meg.
havernak xperia s van nekem meg olyan telóm amiben IPS plusz kijelző van és hát kevés fénynél nagyon jól látszik hogy mennyivel szarabb a sima tft lcd,a fehér már már sárgás volt mellette, meg az egész színvilág gyenge volt,a feketéről meg ne is beszéljük,lehet hogy jól fut rajta a játék de ez azért elvesz az élményből,na meg egy ilyen komolyabb játék már szépen fel is melegíti,múltkor csak lézeres játékkal játszottam de már szépen fel melegedett attól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!