Feltünően jobb lesz a telefon? Gyorsabb, meg minden?
Figyelt kérdés
Van most egy Galaxy Acem. Ami elég gagyi telefon volt akkor is mikor vettem 2,5 éve.
Most fogok venni egy Galaxy S3 minit.
Feltünően jobb lesz a telefon?
Gyorsabb, meg minden? Nem fog befagyni, leállni, kikapcsolni csak úgy, mint a mostani telefonom?
2013. máj. 29. 18:36
1/8 anonim válasza:
Rendszerhibák bárhol beállhatnak, de amúgy érezhető lesz a különbség. De én nem S3 minit vennék, hanem mondjuk valami sonyt vagy nokiát. jó telefon de nem jó az ár/érték aránya
2/8 anonim válasza:
Hát nokiát nem vennék, mert azon WM van, ami köztudott hogy szar. Szerintem jó választás az S3 Mini, de a Galaxy S Advance se rossz...
3/8 anonim válasza:
második, téged meg köztudottan félreinformáltak...a wm az nem a wp...utánna kéne nézni. másrészt én sem vennék s3 minit, s advance-nak kicsivel több a ramja, többi kb ugyanaz, ellenben 15-20ezerrel olcsóbb...az s3 mini egy átverés...mondjuk az tény, hogy ace-nél valóban sokkal jobb, de megvételre nem ajánlom.
4/8 anonim válasza:
Windows Mobile vagy Windows Phone, ugyan az a szituáció! :D 2. vagyok
5/8 anonim válasza:
nem offolok tovább, de használtad több hónapig, vagy csak olvastál róla? mert az, hogy ugyanolyan elméleti emberek, mint te, meg akik media marktban 1x kipróbálták, azok egyáltalán nem tudják átlátni...
6/8 anonim válasza:
Csak olvasott meg amúgy is divat az android-fanboyok körében szidni a Wp-t és az iOS-t...
7/8 anonim válasza:
Fanboyokról ne beszéljünk, mert az összes OS-nek akad egy jó adag fanboya, aki az összes másik oprendszert alaptalanul fikázza.
8/8 anonim válasza:
7es, oké, de ők nincsenek itt, szóval az a drága delikvenst nem jogosítja fel fikázásra, hogy más is azt csinálja máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!