Melyik jobb telefon a Samsung Galaxy Gio vagy a Samsung Galaxy Mini?
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 14:06
1/23 anonim válasza:
A Gio kicsit jobb, de mindkettő szemét.
3/23 A kérdező kommentje:
Miért lenne az?
2013. máj. 26. 14:26
4/23 anonim válasza:
2 éve kiadott telókról van szó, azért...
elavultak, mint a k. isten...
miért nem valami modernebbet nézel?
ha már samsung b.zi vagy akkor mini 2...
5/23 anonim válasza:
Már akkor is legrosszabbak voltak a piacon, mikor megjelentek. Gyenge hardver, ronda kijelző, hibás szoftver. Semmi jó nincs bennük, 5000 Ft-ot sem érnek.
6/23 anonim válasza:
Mini!
Miért szóljátok le?!Ő pénze ő tudja milyet szeretne.Na meg nem mindenki teheti meg,h sokkal jobb telot vegyen!
7/23 anonim válasza:
utolsó;
nézz utána az áraknak, nemcsak galaxy az isten van a világon. .
sony live with walkman, huawei y 300 stb.
tudod mi csak fel akarjuk hívni a figyelmét, hogy hasonló àron jobb telók vannak.
de nehéz ügy az s sorozat agymosása után...
8/23 anonim válasza:
@14:39
Ha azt se tudod, miről beszélsz, minek adsz tanácsot? Olcsóbban mindig is sokkal jobb telefonokat lehetett kapni.
9/23 anonim válasza:
@14:45
Nem mintha az S sorozat annyira jó lett volna... (Leszámítva talán a Nexus S-t, az nem volt rossz a maga idejében.)
10/23 A kérdező kommentje:
Én csak annyit kérdeztem hogy melyik jobb és nem kérdtem plusz okoskodást
2013. máj. 26. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!