Melyik jobb telefon a Samsung Galaxy Gio vagy a Samsung Galaxy Mini?
utolsó:
talán, de a mai napig is a s,s2,s3,s4 sikerének köszönhetjük, hogy ezeket még kapni lehet, miközben sokkal jobb telók eltűntek...
pl. motorola defy, 2011-es xperia sorozat itd.
Most ha neki a két telefon tetszik,akkor az tetszik és abban kért véleményt,h melyiket vegye meg!Nem kért más véleményt!
Kérdésre kellene válaszolni!
Nekem sem ezek a telefonok tetszenek,de pl az sem mindegy kinek mennyi pénze van telefonra!
Lehet h szerintetek ezek szarok,számára nem! Nem kéne leszólni
ÉS kit érdekel h nekem szólt?!Véleményt kért a 2 telefon közül,erre egyáltalán enm a kérdésre válaszoltok?!Mi a f@szért szóljátok le ha neki a Gio v Mini tetszik?!Ő dolga?! Engem pl marhára nem érdekelne h a 3 telefon közül,ami tetszik nekem ki mit írna róla!
Ha nekem az tetszik, azt veszem meg,na meg én nem itt kérnék véleményt,hanem nekem van ismerősöm aki egyik szolgáltatónál menedzser és tőle! Le lehet hülyézni,de ti sem vagytok különbek!
nekem van
ismerősöm aki egyik szolgáltatónál menedzser
és tőle!
és az eladja neked amivel tele a raktár, mert a kutyának se kell, csak pár galaxy b.zinak akire rá lehet tukmálni...
mondjuk elárultad magad a mini-vel, hogy azt ajánlottad a 2 közül...
ergo fingod sincs róluk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!