Milyen linkről tudnám letölteni az ebuddy 1.2 mobilverzióját?
Figyelt kérdés
Sony Ericsson k770i-m van. Én hülye,eddig ezt az ebuddyt használtam,de frissítettem az 1.4-re,mert felajánlotta,de az meg nem kapcsolódik,bármit csinálok vele! Jók az internet és java beállításaim,mégis java hibát ír ki,míg az összes többi javás alkalmazásom meg megy! Az ebuddy.com-on csak ez a sz@r van,máshol meg nem találtam. Magyar,ingyenes verzió kellene! Segítsetek,légyszi! Köszi előre is!2009. okt. 5. 17:00
1/3 anonim válasza:
Én a [link] -ról szedtem le magamnak.
2/3 A kérdező kommentje:
Hol van az ebuddy.com-on az 1.2? Mutasd meg, légy szíves. Mivel írtam a kérdésben is, hogy ott is csak ez a sz@r van, az 1.4, és továbbra sem találom.
2009. okt. 7. 01:48
3/3 anonim válasza:
Sziasztok a www.mobile9.com on regisztráljatok és ott egyszerüen kiuálaszátok a telot-típusát-és végül,hogy mi kell neked(sowftwer,java alkalmazás,téma,képek,csengö hangok stb...) Remélem tüdtam segiteni nektek ;-) am ha már itt tartok van nekem egy Samsung p520 Armani telom is és a SAMSUNGNAK anyi baja van,hogy a java alkalmazás védve van :@ (basszák meg a kínaiak ) ebbe én kérem a segítségeteket. HOGY PAKOLJAK FEL RÁ JÁTÉKOT ??? :$ MSN-en fenn vagyok mindig don-t.corleon@gportal.hu a címem köszi elöre is ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!