Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 2 Gb RAM-os Android mobilok....

Jabbagoa kérdése:

2 Gb RAM-os Android mobilok. Tudtok párat?

Figyelt kérdés

A magok száma,proci nemszámit.

Ha esetleg van is ilyen készüléketek, írhatnátok pár tapasztalatot róla (üzemidő,stabilitás,gyorsaság.)

Köszi.

2013. máj. 26. 21:23
 1/2 dirtboy ***** válasza:
jópár ilyen teló van pl nexus 4,optimus g,optimus g pro,note 2,galaxy s4,htc one,xperia z,xperia zl,asus padfone 2 stb. nekem optimus g van,most nem dicsérném sok vélemény van már így is róla.
2013. máj. 26. 21:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Előző az összes híresebbet, csúcskategóriásat felsorolta.

De hogy azok közül kiemeljek párat:

ha a pénz nem számít, akkor HTC One vagy SGS4 érné meg a legjobban. Mindkettő jó telefon, HTC One-ba a legszebb kijelzőt pakolták bele, a BoomSound-ra keresztelt sztereó hangszóró is nagyon hangos és jó, sosem akad, a Sense 5 szerintem elég szép, sötétben a legjobb képeket lövi (nappal már nem a legjobb), a megmunkálás meg elképesztő.

SGS4 meg hardveresen jó, szoftveresen telepakolták szeméttel, de 1-2 hasznos dolog is van benne, kamerája nappal az egyik legjobb, anyaghasználat nem a legjobb, üzemidő egy fokkal jobb a HTC One-hoz képest, teljesítmény viszont nem, néha előfordul akadozás, bár a jövőben biztos javítják.

Illetve Nexus 4 is nagyon jó. Abba nincs 1080p-s kijelző, egy fokkal gyengébb hardver, de az sem akad soha, és Nexus, ami vagy 4-5 különböző előnnyel jár, amit már lusta vagyok leírni.

De amiket #1 leírt azok közül mindegyik atomerőmű.

2013. máj. 26. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!