Mit válasszak, tegyek?
A Sony xperia U vagy a P legyen a P természetesen jobb de drágább is 20ezer forintal nemtudom hogy megérné ez nekem.
Vegyek egy kissebb telót (belül,kívül) vagy egy jobbat de joval drágábbal?
Gondolkodj el azon mit szeretnél. Nagyobb tárhelyet, erősebb hardvert, jobb kamerát, fém házat, vagy megelégszel a kisebb tárhellyel, gyengébb hardverrel és műanyag telefonnal? A P-re ráadásul már kijött a JB, az U-ra hivatalosan nem fog.
Nálam az U többek között a gyengébb kamerája miatt kiesett (720p/1080p), P-m van. Vannak hibái, de meg vagyok vele elégedve. Nem cserélném le az U-ra, és a P-nél erősebb S-re sem.
Ha csak ezen gondolkozol, hogy megbánod-e, akkor te soha nem veszel telefont.
Menj be egy Media Markt-ba vagy egy szolgáltató üzletébe, és nézd meg a kiállított telefonokat és dönts. Ameddig nem használod huzamosabb ideig, úgy sem tudod bejönne-e vagy sem.
Ennyi pénzért érdekes lehet a 2 év gyári garancia ami járna hozzá. Ez szerintem csak 1 év bolti lesz, a kettő pedig nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!